Zeynep Tokuş (Zeynep Tokuş Kimdir? - Zeynep Tokuş Hakkında)

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda DeMSaL tarafından 24 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

  1. DeMSaL

    DeMSaL Özel Üye

    Zeynep Tokuş (Zeynep Tokuş Kimdir? - Zeynep Tokuş Hakkında) konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    Zeynep Tokuş (Zeynep Tokuş Kimdir? - Zeynep Tokuş Hakkında)


    [​IMG]

    Zeynep Tokuş
    Doğumu: 1977, Ankara
    Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

    1998 Star TV Güzellik Yarışması'nda birinci oldu. 1999 yılında Deli Yürek adlı dizide Zeynep rolünü canlandırarak oyunculuğa adım attı.
    2007 yılında katıldığı Buzda Dans adlı yarışmada birincilik elde etti.
    İlk evliliğini işadamı Bülent Helvacı ile yapan Tokuş'un bu evliliğinden oğlu Alp dünyaya geldi. Jinekolog Alp Nuhoğlu ile evliliğinden de oğlu Ali dünyaya geldi.

    Filmografisi

    • Ayrılık (2009) - Tehmine
    • Umut (2009) - Suna Ergin
    • Kardelen (2008) - Miray
    • Beyaz Melek (2007) - Nazlı
    • Çocuklar Duymasın (2004) - Meltem
    • Vizontele Tuuba (2003) - Asiye
    • Eski Şehrin İnsanları (2003) - Nedime Hanım
    • Hırçın Menekşe (2003) - Deniz
    • Yazgı (2001) - Sinem
    • Vizontele (2001) - Asiye
    • Deli Yürek (1999) - Zeynep
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Zeynep Tokuş (Zeynep Forum Tarih
Zeynep Tokuş Kimdir, Zeynep Tokuş Resimleri Sanatçı Tanıtımları 4 Ağustos 2012
Zeynep Tokuş - Zeynep Tokuş Resimleri - Resimlerle Zeynep Tokuş Sanatçı-Ünlü Resimleri 18 Nisan 2010
Zeynep Tokuş Resimleri Sanatçı-Ünlü Resimleri 14 Şubat 2009
Zeynep Avcı Kimdir - Zeynep Avcı Hayatı Biyografi & Otobiyografi 1 Aralık 2011
Zeynep Dizdar Su Akar Yolunu Bulur şarkısı sözleri Yerli şarkı sözleri 5 Ekim 2011

Bu Sayfayı Paylaş