Yosi Mizrahi Kimdir - Yosi Mizrahi Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 10 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Yosi Mizrahi Kimdir - Yosi Mizrahi Biyografisi konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    Yosi Mizrahi Kimdir - Yosi Mizrahi Resimleri - Yosi Mizrahi Biyografisi - Türk Dizi Oyuncusu Yosi Mizrahi



    Yosi Mizrahi, (d. 1 Ekim 1971, İstanbul), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

    Sanat hayatına tiyatro ile başlayan Yosi Mizrahi, Dormen Tiyatrosu, E.S.E.K. (Espri Standartları Enstitüsü Kurumu), Tiyatrokare gibi topluluklarda çalıştı. 1994 yılında ilk kez kamera karşısına geçen sanatçı, sinema, ve dizi filmler dışında, reklam filmleriyle adını duyurdu. Mizrahi çeşitli televizyon kanallarında program sunuculuğu da yapıyor.

    Rol aldığı bazı oyunlar

    * Sen Olmasaydın
    * Kaygan Zemin
    * 27 Numara
    * Tanrım Beni Baştan Yarat
    * Üçüncü Türden Yakın İlişkiler - 2
    * Üçüncü Türden Yakın İlişkiler
    * Amphitryon 2000
    * Şen Makas
    * Seher Vakti
    * Oyun Karıştı
    * Arapsaçı
    * Alo Arkadaş
    * Şarkılar Susarsa

    Filmografisi

    * Küçük Sırlar - 2010
    * Aşk Geliyorum Demez - 2008
    * Kolay Gelsin - 2008
    * Aşkım Aşkım - 2008
    * Dedektif Biraderler - 2008
    * Bir İhtimal Daha Var - 2006
    * Kadının Sessizliği - 2005
    * Sen misin Değil misin? - 2005
    * Belalı Baldız - 2005
    * Biz Boşanıyoruz - 2004
    * Size Baba Diyebilir miyim? - 2004
    * Büyük Buluşma - 2004
    * Fırtına Hayatlar - 2004
    * Serseri Aşıklar - 2003
    * Bekarlar - 2003
    * İki Arada - 2002
    * Kör Talih - 2001
    * Aşkına Eşkıya - 2001
    * Aşk Hırsızı - 2000
    * Dadı - 2000
    * Eylül Fırtınası - 1999
    * Yılan Hikayesi - 1999
    * Sırılsıklam - 1998
    * Yanlış Saksının Çiçeği - 1997
    * Ruhsar - 1997
    * Eşkıya - 1996
    * Beşi Bir Yerde - 1996
    * Feride - 1996
    * Gülşen Abi - 1994

    Televizyon çalışmaları

    * Pazar Gazinosu, Kanal 1
    * Hazine Adası, Star Tv
    * Motto, Kanal 6
    * Gün Işığı, ATV
    * World of Motor Sports, Star Tv
    * Pop Klip, ATV
    * Yıldız Tepe, Show Tv
    * Yeşil Elbiseli Kız, Kanal 6
    * Kolay Gelsin, Kanal 1
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Yosi Mizrahi Kimdir Forum Tarih
Histiyosit Nedir - Histiyosit Hakkında Bilgi Genel Sağlık 31 Aralık 2011
Biyosid Nedir - Biyosid Ne Demek - Biyosid Anlamı Nedir FrmArtuklu TatLı SöZLük 27 Ağustos 2011
2011 Biyosistem Mühendisliği Bölümü Taban Puanları Üniversiteler 16 Nisan 2011
İsrail Ordu Sözcülüğü:''MİZRAHİ'NİN SÖZLERİ BİZİ TEMSİL ETMİYOR'' Haber Arşivi & Gündem 15 Şubat 2009
New York' dan Isaac Mizrahi 2009 İlkbahar Koleksiyonu Populer markalar & Moda 13 Ekim 2008

Bu Sayfayı Paylaş