Yasemin Hadivent Kimdir?

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 25 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Yasemin Hadivent Kimdir? konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    Yasemin Hadivent (Yasemin Hadivent Kimdir? - Yasemin Hadivent Hakkında)
    Yasemin Hadivent
    [​IMG]
    Yasemin Hadivent (d. 1982 Sofya) Bulgaristan'da doğan Türk aktrist. Cennet Mahallesi adlı TV dizisinde Hemşire rolünde oynadı. Ardından Sevda Çiçeği dizinde Leyla ve Hayal ve Gerçek dizinde Hayal karakteriyle başrol aldı. Buzda Dans adlı TV yarışmasına katıldı ve ikinci oldu.



    Filmografisi

    • 2003 Rabia
    • 2004 Cennet Mahallesi
    • 2005 Deli Duran
    • 2006 Sevda Çiçeği
    • 2006 Selena
    • 2007 Hayal ve Gerçek
    [​IMG]
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Yasemin Hadivent Kimdir Forum Tarih
Yasemin Hadıvent Kimdir - Yasemin Hadıvent Biyografisi Resimleri Sanatçı Tanıtımları 12 Eylül 2010
Yasemin Hadivent Resimleri Fotoğrafları Arsiv Sanatçı-Ünlü Resimleri 21 Ağustos 2008
Yasemin Çiçekleri Resimleri Çiçek / Gül Resimleri 4 Haziran 2012
Yasemin Kay Allen Resimleri, Yasemin Kay Allen Fotoları Sanatçı-Ünlü Resimleri 14 Mayıs 2012
2012 Yasemin Boran Haziran Ayı Burç Yorumları -Yasemin Boran Haziran 2012 Burç Yorumu Burçlar Alemi - Astroloji 12 Mayıs 2012

Bu Sayfayı Paylaş