Yalçın Avşar Kimdir - Yalçın Avşar Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 8 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Yalçın Avşar Kimdir - Yalçın Avşar Biyografisi konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    Yalçın Avşar Kimdir - Yalçın Avşar Resimleri - Yalçın Avşar Biyografisi - Dizi Oyuncusu Yalçın Avşar



    Yalçın Avşar, (d. 1966) tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

    1978 yılında tiyatro ile tanışarak sanat hayatına başlayan Avşar, çocuk tiyatrolarında oynadı. Lise eğitiminin ardından Yurt dışında Fransızca eğitimi gördü. Tiyatro ile sınırlı kalmayıp, kamera karşısına da geçen sanatçı, sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Asıl tanınması, Kaygısızlar dizisindeki "eleman" karakteriyle oldu. Tiyatrodan da kopmayan Yalçın Avşar, çocuk tiyatrolarında rol almaya devam etmektedir.

    Filmografisi

    * Tarık ve Diğerleri - 2006
    * Paydos - 2004
    * Kara Kafalılar - 2000
    * Çarli İş Başında - 2000
    * Keloğlan Değirmencinin Kızı -1999
    * Bücür Cadı - 1999
    * Affet Bizi Hocam - 1998
    * İlişkiler - 1997
    * Canısı - 1997 Yalçın
    * Şengün Konağı - 1997
    * Süper Yıldız - 1995
    * Evdekiler - 1995
    * Kaygısızlar - 1994
    * Çalıkuşu - 1986
    * Öksüzler - 1986
    * Islak Mendil - 1982
    * Olmaz Olsun - 1981
    * Talihli Amele - 1980
    * Yusuf ile Kenan - 1979
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Yalçın Avşar Kimdir Forum Tarih
Hüseyin Cahit Yalçın kimdir kısaca hayatı eserleri Biyografi & Otobiyografi 17 Ocak 2016
Ahmet Yalçınkaya Kimdir - Ahmet Yalçınkaya Biyografisi Biyografi & Otobiyografi 6 Şubat 2012
Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa Manisa Tanıtımı 24 Ocak 2012
Servet Yalçın İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli Kocaeli Tanıtımı 30 Aralık 2011
Yalçın Küçükün Sözleri - Yalçın Küçük Sözleri Güzel Sözler-Mesajlar 14 Aralık 2011

Bu Sayfayı Paylaş