Yalçın Özbek Kimdir - Yalçın Özbek Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 25 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Yalçın Özbek Kimdir - Yalçın Özbek Biyografisi konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    Yalçın Özbek Kimdir - Yalçın Özbek Resimleri - Yalçın Özbek Biyografisi - Oyuncu Yalçın Özbek



    Yalçın Özbek, (d. 1979, Malatya), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen, senarist.

    Lise yıllarında İzmir'de amatör tiyatro topluluklarında sanat hayatına başladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümünü yarıda bırakarak İstanbul'a yerleşti. Yarı - amatör topluluklarda oyunculuk, senaryo yazarlığı ve yönetmenlik yaptı. 1989'dan itibaren kamera karşısına geçerek oyunculuk, senaristlik, yapımcılık ve yönetmenlik çalışmalarında bulundu. 2003 yılından sonra Casting ve tiyatroya ağırlık verdi.

    Filmografisi

    * Patron Kim - 2003
    * Sultan Makamı - 2003
    * Yarım Elma - 2002
    * Yeter Anne - 2002
    * Yeditepe İstanbul - 2001
    * Evdeki Hesap - 2000
    * Kimyacı - 2000
    * Bedel - 2000
    * Yılan Hikayesi - 1999
    * Çiçek Taksi - 1995
    * Gerçek Kesit - 1993
    * Süper Baba - 1993
    * Mahallenin Muhtarları - 1992
    * Bizimkiler - 1989
    * Hatırla Sevgili - 2008
    * Arka Sokaklar - 2009
    * Zoraki Başkan - 2010
    * Akasya Durağı - 2010
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Yalçın Özbek Kimdir Forum Tarih
Hüseyin Cahit Yalçın kimdir kısaca hayatı eserleri Biyografi & Otobiyografi 17 Ocak 2016
Ahmet Yalçınkaya Kimdir - Ahmet Yalçınkaya Biyografisi Biyografi & Otobiyografi 6 Şubat 2012
Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa Manisa Tanıtımı 24 Ocak 2012
Servet Yalçın İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli Kocaeli Tanıtımı 30 Aralık 2011
Yalçın Küçükün Sözleri - Yalçın Küçük Sözleri Güzel Sözler-Mesajlar 14 Aralık 2011

Bu Sayfayı Paylaş