Vatan Şaşmaz - Vatan Şaşmaz Kimdir? - Vatan Şaşmaz Hakkında

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda KaRDeLeN tarafından 22 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

  1. KaRDeLeN

    KaRDeLeN Özel Üye

    Vatan Şaşmaz - Vatan Şaşmaz Kimdir? - Vatan Şaşmaz Hakkında konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    Vatan Şaşmaz

    [​IMG]

    Oyuncu, Sunucu, Yazar.

    8 Ocak 1974 İstanbul doğumlu olan Vatan Şaşmaz, Vatan Caddesi üzerinde bulunan bir hastanede doğduğu için annesi ona bu ismi vermiş. "Ben biraz milliyetçiyimdir, bu nedenle oğluma bu ismi uygun gördüm. Aslında ismi 'Vatansever', ama artık hepimiz ona 'Vatan' diyoruz.

    Şehremini Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi'nde İşletme okuyan Vatan, okul yıllarında Deniz Tüney Mankenlik ve Fotomodellik Ajansı'nda fotomodellik yapmış, reklam filmlerinde, video kliplerde rol almış ve bazı katalog çekimlerine katılmıştır.

    'Özel Hat' programıyla Magazin Gazetecileri Derneği'nin 'En İyi Erkek Sunucu' ödülünü alan Vatan, 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki 'Engin' rolüyle de oyunculuğa başladı. Bu rol ile kendini kanıtlayan Vatan Şşamaz, sinema filmlerin de iddialı olduğunu belirtmektedir.

    Sunuculuk ve oyunculuktan sonra bir de yazarlığa soyunan Vatan Şaşmaz, 'Öteki Yüzüm Gri'adlı kitabının 10.000 adetten fazla satmasından çok mutlu olduğunu söylemektedir.


    [​IMG]

    Filmografisi:


    • 2006 - Aynı Çatı Altında
    • 2005 - Belalı Baldız : Konuk Oyuncu
    • 2005 - Çılgın Yuva : Ati
    • 2004 - Avrupa Yakası : Konuk Oyuncu
    • 2002 - Çocuklar Duymasın : Engin


    [​IMG]
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Vatan Şaşmaz Vatan Forum Tarih
Vatan Şaşmaz'dan Alişan'a... Magazin Haberleri 23 Ocak 2010
Vatan ile ilgili slogan Güzel Sözler-Mesajlar 8 Şubat 2017
Vatandaşlık bilinci nedir ne demektir kısaca Seviyeli-Ciddi Konular 8 Şubat 2017
Vatanımızın bugünkü sınırlarının çizildiği antlaşma hangisi Tarihi Bilgiler 28 Kasım 2016
Vatan sevgisi nasıl aşılanır kısaca Seviyeli-Ciddi Konular 23 Kasım 2016

Bu Sayfayı Paylaş