Tuba Ünsal Kimdir - Tuba Ünsal Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 26 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Tuba Ünsal Kimdir - Tuba Ünsal Biyografisi konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    Tuba Ünsal hakkında bilgi,
    Tuba Ünsal biyografi
    Tuba Ünsal resimleri

    İlkokulu Vize, Kırklareli’de, Ortaokulu Şanlıurfa’da, liseyi ise İzmir’de okudu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü’nün birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara verdi. 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başladı. Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyona programları yaptı: bunlardan bazıları: Çılgın Dersane, Mumya Firarda ve Vizontele Tuuba
    [​IMG]
    Filmografi

    * Çakallarla Dans (2010)
    * Türkler Çıldırmış Olmalı (2009)
    * Bu Kalp Seni Unutur Mu? (2009)
    * Şaşirtmali (2009)
    * Çocuk (2008)
    * Plajda (2008)
    * Küçük Hanım Kar Tanesi (2007)
    * Yemin (2007)
    * Çılgın Dersane (2007)
    * Küçük Hanımefendinin Şoförü (2006)
    * Küçük Hanımefendi (2006)
    * Yeniden Çalıkuşu (2005)
    * Seni Çok Özledim (2005)
    * Hızlı Adımlar (2004)
    * Ruhun Duymaz (2004)
    * Vizontele Tuuba (2003)
    * Mumya Firarda (2002)
    * Kolay Para (2002)
    * Karaoğlan (2002)
    * Savunma (2001)
    * Kırık Kalpler (2000)
    * Kurt Kapanı (1999)
    * Kıvılcım (1999)
    * Ayşecik (1998)
    * Ruhsar (1997)
    * Kara Melek (1996 - 2000)
    * Ayşecik (1996 - 2003)
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Tuba Ünsal Kimdir Forum Tarih
Tuba Ünsal Kimdir ?,Tuba Ünsal Biyografisi,Tuba Ünsal Hakkında Sanatçı Tanıtımları 28 Ağustos 2009
Tuba Ünsal Kimdir? Sanatçı Tanıtımları 25 Mayıs 2009
Tuba Ünsal Resimleri, Tuba Ünsal Fotoları Sanatçı-Ünlü Resimleri 5 Şubat 2012
Tuba Büyüküstün Fotoğrafları, Tuba Büyüküstün Resmi Sanatçı-Ünlü Resimleri 18 Haziran 2012
Üflemeli Çalgılar - Tuba Nedir? Müzik Türleri ve Enstrümanları 3 Şubat 2012

Bu Sayfayı Paylaş