Tuba Ünsal Kimdir ?,Tuba Ünsal Biyografisi,Tuba Ünsal Hakkında

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 28 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Tuba Ünsal Kimdir ?,Tuba Ünsal Biyografisi,Tuba Ünsal Hakkında konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    Tuba Ünsal (1981 - .... )


    1981 yılında Denizli'de doğdu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümünün birinci sınıfında okurken öğrenimine ara verdi. Çeşitli tiyatro kurslarına katıldı. 10 filmde oynadı, bunlardan bazıları: Çılgın Dersane,Mumya Firarda ve Vizontele Tuuba

    Filmografi

    Çocuk (2008)
    Küçük Hanım Kar Tanesi (2007)
    Yemin (2007)
    Çılgın Dersane (2007)
    Küçük Hanımefendinin Şoförü (2006)
    Küçük Hanımefendi (2006)
    Yeniden Çalıkuşu (2005)
    Seni Çok Özledim (2005)
    Hızlı Adımlar (2004)
    Ruhun Duymaz (2004)
    Vizontele Tuuba (2003)
    Mumya Firarda (2002)
    Kolay Para (2002)
    Karaoğlan (2002)
    Savunma (2001)
    Kırık Kalpler (2000)
    Kurt Kapanı (1999)
    Kıvılcım (1999)
    Ayşecik (1998)
    Ruhsar (1997)
    Kara Melek (1996 - 2000)
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Tuba Ünsal Kimdir Forum Tarih
Tuba Ünsal Kimdir - Tuba Ünsal Biyografisi Sanatçı Tanıtımları 26 Şubat 2011
Tuba Ünsal Kimdir? Sanatçı Tanıtımları 25 Mayıs 2009
Tuba Ünsal Resimleri, Tuba Ünsal Fotoları Sanatçı-Ünlü Resimleri 5 Şubat 2012
Tuba Büyüküstün Fotoğrafları, Tuba Büyüküstün Resmi Sanatçı-Ünlü Resimleri 18 Haziran 2012
Üflemeli Çalgılar - Tuba Nedir? Müzik Türleri ve Enstrümanları 3 Şubat 2012

Bu Sayfayı Paylaş