Tomris Çetinel Kimdir - Tomris Çetinel Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 6 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Tomris Çetinel Kimdir - Tomris Çetinel Biyografisi konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    Tomris Çetinel Kimdir - Tomris Çetinel Resimleri - Tomris Çetinel Biyografisi - Oyuncu Tomris Çetinel



    Tomris Çetinel (d. Osmancık-Çorum, 21 Ocak 1954) Tiyatro, sinema ve dizi sanatçısı.

    Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu olan sanatçı, oyunculuğunun dışında Sivas ve Konya Devlet Tiyatroları'nda müdürlük görevi de yürüttü. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Aynı zamanda seslendirme sanatçısıdır.

    Filmografisi

    * Kod Adı Kaos - 2007
    * Nazlı Yarim - 2007
    * Kod Adı - 2006
    * Eylül - 2005
    * Yuvadan Bir Kuş Uçtu - 2003
    * Çocuklar Duymasın - 2002
    * Saksıdaki Ağaç - 2001
    * Aşkın Dağlarda Gezer - 1999
    * İkili Oyunlar - 1989
    * Denizin Kanı - 1978
    * Çözülme - 1977
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Tomris Çetinel Kimdir Forum Tarih
Tomris Hatun kimdir kısaca Biyografi & Otobiyografi 3 Aralık 2014
Gürgin Tomris Kimdir - Gürgin Tomris Biyografisi Biyografi & Otobiyografi 5 Mayıs 2011
Tomris İncer Kimdir - Tomris İncer Hayatı Sanatçı Tanıtımları 16 Nisan 2011
Tomris Oğuzalp Kimdir - Tomris Oğuzalp Biyografisi Sanatçı Tanıtımları 6 Şubat 2011
Yüzleşmeler Tomris Uyar Kitap, Resim ve Dergi 2 Kasım 2009

Bu Sayfayı Paylaş