Sevgi Onat Kimdir - Sevgi Onat Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 10 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sevgi Onat Kimdir - Sevgi Onat Biyografisi konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    Sevgi Onat Kimdir - Sevgi Onat Resimleri - Sevgi Onat Biyografisi - Oyuncu Sevgi Onat



    Sevgi Onat, (d. 20 Nisan 1938, Van), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

    Eğitimini Ankara'da "Maltepe Komedi Tiyatrosu"'nda alan Sevgi Onat, profesyonel sanat yaşamına Tevfik Gelenbe Tiyatrosu'nda başladı. Daha sonra Ankara Küçük Meydan Sahnesi, Enis Fosforoğlu Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Tiyatrodan sonra 1991 yılından itibaren kamera karşısına da geçen sanatçı, sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Ayrıca dansla ilgilenen Onat, Güven Hokna'ya benzerliğiyle bilinmektedir.

    Filmografisi

    * Dudaktan Kalbe - 2007
    * Şeytan - 2005
    * Cennet Nerede - 2005
    * Ömer Seyfettin: Harem - 2005
    * İhale - 2004
    * Aliye - 2004
    * Aşkın Mucizeleri - 2004
    * Büyümüş de Küçülmüş - 2003
    * Estağfurullah Yokuşu - 2003
    * Sultan Makamı - 2003
    * Mustafa Hakkında Her şey - 2003
    * Hürrem Sultan - 2003
    * Seni Yaşatacağım - 2002
    * Asmalı Konak - 2002 Meral
    * Zerda - 2002
    * Tatlı Hayat - 2001
    * Evdeki Yabancı - 2000
    * Dadı - 2000
    * Ayrılsak da Beraberiz - 1999
    * Gülerken Ağladık - 1998
    * İstanbul Kanatlarımın Altında - 1996
    * Çiçek Taksi - 1995
    * Düğüm - 1993
    * Süper Baba - 1993
    * Mahallenin Muhtarları - 1992
    * Ana - 1991
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Sevgi Onat Kimdir Forum Tarih
Hz. Muhammed'in doğa ve hayvan sevgisine örnek Peygamber Efendimiz (S.A.V) 18 Şubat 2017
İnsanlara sevgi ve saygı nasıl gösterilir kısaca Seviyeli-Ciddi Konular 15 Şubat 2017
Bütün dinlerde neden sevgi ve saygı önemle vurgulanmıştır kısaca Dini Sohbetler Dini Forum 15 Şubat 2017
Kitap sevgisi slogan örnekleri kısaca Güzel Sözler-Mesajlar 28 Ocak 2017
Kitap sevgisi slogan örnekleri Güzel Sözler-Mesajlar 26 Ocak 2017

Bu Sayfayı Paylaş