Selma Tarcan Kimdir - Selma Tarcan Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 1 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Selma Tarcan Kimdir - Selma Tarcan Biyografisi konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    Selma Tarcan Kimdir - Selma Tarcan Resimleri - Selma Tarcan Biyografisi - Oyuncu Selma Tarcan



    Selma Tarcan, (d. 1955), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

    1973 yılında amatör tiyatro oyunculuğuyla sanat hayatına başlayan Tarcan, 1983 yılından itibaren oyunculuğu meslek olarak uygulamaya başladı. AÇOK, Gülriz Sururi - Engin Cezzar Tiyatrosu, Şan Tiyatrosu gibi topluluklarda birçok oyunda çeşitli rollerde oynadı. Bazı özel televizyon kanallarında müzik programları yönetmenliği de yapan sanatçı, 1987 yılından itibaren kamera karşısına geçerek sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Çasod üyesi olan Tarcan, sosyal içerikli projelerde yer alıyor.

    Filmografi

    Sevgi Yarına Kaldı - 2000
    Şaşı Felek Çıkmazı - 2000
    Saygılar Bizden - 1993
    Başka Olur Ağaların Düğünü - 1990
    Uçurtmayı Vurmasınlar - 1989
    İz Peşinde - 1989
    İnatçı - 1988
    Kadının Adı Yok - 1987
    On Kadın - 1987
    Belene - 1987
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Selma Tarcan Kimdir Forum Tarih
Selman İsminin Anlamı Nedir? İsimler Sözlüğü 27 Mayıs 2012
Selma Ergeç Resimleri, Selma Ergeç Fotoları Sanatçı-Ünlü Resimleri 1 Mayıs 2012
Selma Irmak Kimdir, Selma Irmakın Biyografisi Biyografi & Otobiyografi 11 Ekim 2011
Selma Aliye Kavaf Kimdir - Selma Aliye Kavaf Biyografisi Biyografi & Otobiyografi 15 Eylül 2011
Chatte Kaybolan Duygular Kitabı - Selma Sevinç Kitap, Resim ve Dergi 2 Haziran 2011

Bu Sayfayı Paylaş