Selin Demiratar Kimdir - Selin Demiratar Biyografisi, Resimleri

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda DeMSaL tarafından 14 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

  1. DeMSaL

    DeMSaL Özel Üye

    Selin Demiratar Kimdir - Selin Demiratar Biyografisi, Resimleri konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    [​IMG]

    Selin Demiratar (D. 20 Mart, 1983), Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

    1999 yılı Miss Globe Türkiye birincisi ve Dünya üçüncüsü olmuştur.

    Filmografisi:

    Şüphe (2011)
    Adanalı (2008-2010) – İdil
    Gazi (2008) – Tuna
    Dur Yolcu (2008) – Ayşe
    O Kadın (2007) – Yeşim
    Şaşkın (2005) – Pelin
    Acı Hayat (2005-2007) – Nermin
    Sular Durulmuyor (2004)
    Lise Defteri (2003-2004) – Güney Doğru
    Abdülhamit Düşerken (2002) – Ayşe Sultan
    Koçum Benim (2002) – Eylül
    90-60-90 (2001) – Burcu
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Selin Demiratar Kimdir Forum Tarih
Şüphe dizisi İpek Beyaz Resimleri - Selin Demiratar Resimleri Diğer Yerli Diziler 6 Ocak 2011
AdanaLı Dizi OyunCusu SeLiN DemiRaTar(İdiL)ResimLeri/İmza ve AvatarLarı Diğer Yerli Diziler 9 Şubat 2009
Adanalı oyuncusu Idil resimleri - Selin demiratar fotograflari Diğer Yerli Diziler 18 Aralık 2008
Adanalı dizi oyuncularından Selin Demiratar Biografi Diğer Yerli Diziler 24 Ekim 2008
Selin Ortaçlı Resimleri, Selin Ortaçlı Fotoları Sanatçı-Ünlü Resimleri 4 Ağustos 2012

Bu Sayfayı Paylaş