Sarp Levendoğlu Kimdir?

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 25 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Sarp Levendoğlu Kimdir? konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    Sarp Levendoğlu (Sarp Levendoğlu Kimdir - Sarp Levendoğlu Hakkında)
    Sarp Levendoğlu


    [​IMG]

    Oyunculuğa altı yaşında başladı. İstanbul Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı okudu ve Kültür Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu.
    Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğeni olması dolayısıyla ilk oyunculuk çalışmalarını onun projelerinde yapmıştır. "O Şimdi Asker" adlı sinema filmi ve Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın Gözleri, Gece Gündüz gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak "Emret Komutanım Şah Mat" adlı sinema filminde rol almıştır.


    Filmografisi

    • Gece Gündüz - (2008) "TV Dizisi"
    • Zeliha'nin Gözleri - (2007) TV Dizisi
    • Emret Komutanım Şah Mat - (2007)
    • Emret Komutanım - (2005) TV Dizisi
    • Çınaraltı - (2004) TV Dizisi
    • Lise defteri - (2003) TV Dizisi
    • O Şimdi Asker - (2003)
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Sarp Levendoğlu Kimdir Forum Tarih
Sarp Levendoğlu Resimleri - Kirli Beyaz Dizi Oyuncusu Sarp Levendoğlu Fotografları Sanatçı-Ünlü Resimleri 22 Aralık 2010
Gece Gündüz Oyuncularindan Sarp Levendoğlu(Aslan) Diğer Yerli Diziler 16 Kasım 2008
Yüz Şekline Göre Eşarp Nasıl Bağlanır? Tesettür Giyimi & Tesettür Modası 3 Mart 2013
2013 Armine Eşarpları Modelleri Tesettür Giyimi & Tesettür Modası 21 Ekim 2012
Eşarp Oya Modelleri Örnekleri Hobiler Ve Videolar 21 Ekim 2012

Bu Sayfayı Paylaş