Pınar Altuğ Kimdir ?,Pınar Altuğ Biyografisi,Pınar Altuğ Hakkında

'Biyografi & Otobiyografi' forumunda Mavi_Sema tarafından 26 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Pınar Altuğ Kimdir ?,Pınar Altuğ Biyografisi,Pınar Altuğ Hakkında konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    Pınar Altuğ (1974 - .... )


    2 Eylül 1974 tarihinde İstanbul'da doğdu. Saint Benoit Fransız Lisesi'nden mezun oldu. 1994'te Türkiye güzeli seçildikten sonra, yükseköğrenimini yarıda bıraktı. Umut Elçioğlu ile 3 yıl süren bir evlilik yaşadı. Bu dönemde eşi askerdeyken başka biriyle birliktelik yaşadığı dedikodusu yayıldı. Bu kişinin eşinin yakın arkadaşı Tony Teodorakis olduğu ortaya çıktı. Boşanma süresince bu haberleri yalanlayan çift, sonraları kameralara beraber görünmeye başladı ve birlikteliklerini itiraf etti. Uzun süren bu ilişkiyi bitirir bitirmez Yağmur Atacan ile beraber oldu. 2007 yılının Eylül ayında nişanlandılar.

    Filmografi

    dizi Çocuklar*Duymasın (2002) (Meltem)
    TV Omuz Omuza (2004) (Nisan)
    Davetsiz Misafir (dizi) (2005) (Defne)
    İlk Aşkım (2006) (Lale)
    Deli Dolu (2006) (Selin)
    tv sizi böyle alalım (2007) (pınar altuğ)
    tv bir dilek tut (2007) (pınar altuğ)
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Pınar Altuğ Kimdir Forum Tarih
Pınar Altuğ - Pınar Altuğ Resimleri - Resimlerle Pınar Altuğ Sanatçı-Ünlü Resimleri 5 Ekim 2009
Pınar ALTUĞ Bebeğinin İsmini Açıkladı Magazin Haberleri 9 Eylül 2008
Pınar Kaya Kimdir Kısaca Biyografisi Sanatçı Tanıtımları 3 Mart 2014
Hüseyin Rahmi Gürpınar Kimdir Kısaca Hayatı ve Eserleri Biyografi & Otobiyografi 18 Aralık 2013
Kırşehir Akpınar Halk Eğitim Merkezi Hakkında Bilgi Kırşehir Tanıtımı 12 Aralık 2012

Bu Sayfayı Paylaş