Kathy Duş Kimdir - Kathy Duş Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 8 Mart 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Kathy Duş Kimdir - Kathy Duş Biyografisi konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    Kathy Duş Kimdir - Kathy Duş Resimleri - Kathy Duş Biyografisi - Kathy Duş Hakkında





    Hoppa till: navigering , sök Buraya geçin: kullan , ara
    Kathy Shower Kathy Duş
    Kat barcelona 08.jpg
    Född Doğmuş 8 mars 1953 (57 år) 8 Mart 1953 (57 yıl)
    Brookville , Ohio , Brookville , Ohio ,
    ABD USA ABD
    Yrke/uppdrag Meslek / atama Fotomodell FOTOĞRAFÇI'S MODEL
    Skådespelerska Aktris

    Kathy Shower , Kathleen Ann Schrauer , född 8 mars 1953 i Brookville , Ohio , USA , är en amerikansk fotomodell och skådespelerska . Duş, Kathleen Ann Schrauer, dünyaya Kathy 8 Mart 1953 yılında Brookville , Ohio , ABD , bir olan Amerikalı model ve oyuncu . Hon utsågs till herrtidningen Playboys Playmate of the Month för maj 1985 och till Playmate of the Year för 1986 . O derginin adında bir erkek Playboy Ay Playmate of Mayıs 1985 ve Yıl Playmate of için 1986 . Hon har bland annat gästspelat i TV-serien Nattens riddare . O "serisi televizyon maçta kaydetti konuk Gece Knight .


    Filmografi
    Filmler]

    * 1987 - Commandos slår till - Kat Withers 1987 - Commandos grevler - Kat Withers
    * 1988 - Velvet Dreams - Laura 1988 - Velvet Dreams - Laura
    * 1990 - Vittne i natten II - Carolyn Ross 1990 - Tanık gecenin II - Carolyn Ross
    * 1995 - Farligt förspel - Vinnie 1995 - Tehlikeli ön sevişme - Vinnie
    * 2009 - Playmate Model Mom - Herself 2009 - Playmate Model Anne - Kendisi

    TV-serier

    * 1985 - 1986 - Nattens riddare - Claudia Terrell, 2 avsnitt 1985 - 1.986 in - Gece Knight - Claudia Terrell, bölüm 2
    * 1985-1986 - Santa Barbara - Janice Harrison, 21 avsnitt 1985-1986 - Santa Barbara - Janice Harrison, 21 bölüm

    [​IMG]
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Kathy Duş Kimdir Forum Tarih
Kathyrn Templates 2.1 Web Programlama & Scriptler 11 Nisan 2009
Çıplak Kemikler - Kathy Reichs Kitap Ozeti Kitap Özetleri & E-Kitaplar 20 Şubat 2009
Okulda faaliyet gösteren eğitsel ve sosyal kulüpler hakkındaki düşünceleriniz nedir Öğretmenlerimizin Bölümü 15 Şubat 2017
Bizden farklı inançları düşünceleri kültürü taşıyan insanlarla bir arada yaşamak için ne yapmalıyız Sorular ve Cevaplar 6 Şubat 2017
Darülacezenin günümüzde de insanlara hizmet vermeye devam etmesi hakkında düşünceleriniz nedir Sorular ve Cevaplar 6 Şubat 2017

Bu Sayfayı Paylaş