Ece Uslu Kimdir - Ece Uslu Resimleri Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 15 Ekim 2010 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Ece Uslu Kimdir - Ece Uslu Resimleri Biyografisi konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    Ece Uslu kimdir - Ece Uslu hakkında - Ece Uslu resimleri - Ece Uslu biyografisi


    Ece Uslu (d. 9 Eylül 1974, İzmir), Türk aktris.

    9 Eylül 1974 yılında İzmir'de doğdu. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bale ve müzik sınavlarını denedi. Lise yıllarında iki sene boyunca Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'na devam etti. 1988 yılında annesi ile İstanbul'a yerleşti. Türk Koleji, Eseniş ve Evrim kolejlerinde okul yıllarını geçirirken aynı zamanda Ferhan Şensoy Nöbetçi Tiyatrosu'nda bir sene boyunca oyuncu olarak çalıştı. Yine aynı dönemlerde Başak Gürsoy Mankenlik Ajansına'na bağlı olarak beş sene boyunca fotomodellik ve reklam oyunculuğu yaptı.
    Filmografi

    * Son Ders: Aşk ve Üniversite (2008)
    * Elveda Derken(2007) - Lale
    * Sırça Köşk (2006) - Cahide Kutlu
    * Büyü (2004)
    * Aşkımızda Ölüm Var (2004) - Pervin
    * Zerda(2002) - Zerda
    * Bana Abi De (2002) - Zeynep
    * Benimle Evlenir Misin (2001)
    * Güle Güle (2000)
    * Kara Melek (1996) - Şule Saylan
    * Sahte Dünyalar (1995)
    * Yalancı (1994)
    * Sarı Tebessüm (1992)
    * Ah Gardaşım (1991)

    [​IMG]

    [​IMG]
     

  2. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

Yükleniyor...
Benzer Konular - Uslu Kimdir Uslu Forum Tarih
İlk Müslümanlar Kimdir İman ve İslam Forumu 3 Aralık 2013
Zeynep Armağan Uslu Kimdir - Zeynep Armağan Uslu Biyografisi Biyografi & Otobiyografi 17 Mayıs 2011
Salim Uslu Kimdir - Salim Uslu Biyografisi Biyografi & Otobiyografi 10 Mayıs 2011
Gaye Usluer Kimdir - Gaye Usluer Biyografisi Biyografi & Otobiyografi 4 Mayıs 2011
Yrd. Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu Kimdir - Zeynep Karahan Uslu Biyografisi Biyografi & Otobiyografi 27 Ekim 2010

Bu Sayfayı Paylaş