Ebru Cündübeyoğlu Kimdir - Ebru Cündübeyoğlu Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_inci tarafından 21 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_inci

    Mavi_inci Özel Üye

    Ebru Cündübeyoğlu Kimdir - Ebru Cündübeyoğlu Biyografisi konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    Ebru Cündübeyoğlu Kimdir - Ebru Cündübeyoğlu Biyografisi -Ebru Cündübeyoğlu Hayatı

    [​IMG]

    Ebru Cündübeyoğlu 10 Eylül 1974 yılında Heilbronn, Almanya'da doğdu.
    Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan sanatçı, bazı özel tiyatrolarda görev yaptı. 1997 yılında sinemaya başlayan Cündübeyoğlu, Deliyürek dizisindeki "Avukat Ayşegül" rolü ile geniş seyirci kitlesine ulaştı.
    TRT ve özel televizyon kanallarında dizi filmlerde ve sinemada rol alan sanatçı, evli ve bir çocuk annesidir.

    Filmografi
    Kuzey Rüzgarı - 2007
    Şöhret Okulu - 2007
    Kuzey Rüzgarı - 2007
    Gizli Patron - 2006
    Omuz Omuza (dizi) - 2004
    Çınaraltı - 2003
    Koçum Benim - 2002
    Deli Yürek - 1999
    Gülüm - 1997
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Ebru Cündübeyoğlu Kimdir Forum Tarih
Ebru Cündübeyoğlu - Ebru Cündübeyoğlu Resimleri - Resimlerle Ebru Cündübeyoğlu Sanatçı-Ünlü Resimleri 18 Nisan 2010
Ebru Cündübeyoğlu Resimleri Sanatçı-Ünlü Resimleri 21 Nisan 2009
Ebruli Yünden Örgü Desenli Lif Örnekleri El Örgü Örnekleri 17 Aralık 2012
Ebru Sanatı Ne Demektir? El Sanatları 18 Eylül 2012
Pamukçu Mebruke Hakkı Kabakçı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir Anaokulu ve İlköğretim Okullarımız 23 Haziran 2012

Bu Sayfayı Paylaş