Doğa Rutkay Aziz Kimdir ? - Doğa Rutkay Aziz Hayatı- Doğa Rutkay Aziz Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 11 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Doğa Rutkay Aziz Kimdir ? - Doğa Rutkay Aziz Hayatı- Doğa Rutkay Aziz Biyografisi konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    Doğa Rutkay Aziz (1978 - .... )



    [​IMG]
    30 Kasım 1978 yılında doğdu. Tiyatro sanatçısı Rutkay Aziz'in kızıdır. Özel tiyatrolarda "27 numara", "Terk", Averaj Takımı gibi oyunlarda rol alan Doğa Rutkay, Kanaltürk adlı televizyon kanalında "Doğayla Gece Yarısı" isimli söyleşi programı sunmuştur.
    Filmografisi
    1998 Çiçegi Büyütmek (TV Dizisi)
    2001 Aşkım Aşkım (TV Dizisi)
    2002 Pembe Patikler (TV Dizisi)
    2004 Şeytan Sofrası (TV Dizisi)
    2004 Halk Düşmanı (TV Dizisi)
    2005 Şans Kapıyı Kırınca
    2006 Gen
    2008 Aşkım Aşkım (TV Dizisi)
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Doğa Rutkay Aziz Forum Tarih
Hz. Muhammed'in doğa ve hayvan sevgisine örnek Peygamber Efendimiz (S.A.V) 18 Şubat 2017
Doğal ışık kaynakları örnekleri kısaca Eğitim Bilgileri 18 Şubat 2017
Doğaya en fazla kimler zarar verir maddeler halinde kısaca Doğa ve Bitkiler 10 Şubat 2017
Yer altı ve yer üstü doğal kaynaklar hangi ekonomik faaliyetlerde kullanılır kısaca Sorular ve Cevaplar 4 Şubat 2017
Dünyadaki doğal dengeyi nasıl koruyabiliriz kısaca Doğa ve Bitkiler 28 Ocak 2017

Bu Sayfayı Paylaş