David Koepp Kimdir - David Koepp Bilgileri

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 22 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    David Koepp Kimdir - David Koepp Bilgileri konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    David Koepp Kimdir - David Koepp Resimleri - David Koepp Biyografisi - David Koepp Hakkında




    David Koepp, (d. 6 Haziran 1963) ABD'li film senaristi ve yönetmeni.


    Hayatı

    Koepp, Pewaukee, Wisconsin'de doğdu. Annesi bir terapist, babası ise bir kaylay şirketinin çalışanıydı. Erkek kardeşlerinin adı Stephen Koepp ve Jeff Koepp'tir. Kız kardeşi adı da Cathy Maki'dir. Melissa Thomas ile evli. Kendisi film okulu UCLA'dan mezundur.
    Filmografi
    Senarist

    * Apartment Zero (1988)
    * Bad Influence (1990)
    * I Come In Peace (1990)
    * Toy Soldiers (1991)
    * Ölüm Kadına Yakışır (1992)
    * Jurassic Park (Uyarlama) (1993)
    * Carlito'nun Yolu (1993)
    * The Paper (1994)
    * The Shadow (1994)
    * Suspicious (1994)
    * Görevimiz Tehlike (1996)
    * The Trigger Effect (1996)
    * Siyah Giyen Adamlar (geçmiyor) (1997)
    * The Lost World: Jurassic Park (Uyarlama) (1997)
    * Yılan Gözler (1998)
    * Stir of Echoes (1999)
    * Panik Odası (2002)
    * Spider-Man (2002)
    * Gizli Pencere (2004)
    * Zathura (2005)
    * Dünyalar Savaşı (2005)
    * Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (2008)
    * Ghost Town (With John Kamps) (2008)
    * Sins of the Round Table (2008)
    * The Taking of Pelham 1 2 3 (2009)

    Yönetmen

    * Suspicious (1994)
    * The Trigger Effect (1996)
    * Stir of Echoes (1999)
    * Suspense (2003) (TV)
    * Secret Window (2004)
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - David Koepp Kimdir Forum Tarih
David Tutera 2012 Yaz Gelinlikleri Modelleri Evlilik Hazırlığı & Gelin Damat Giyimi 24 Mart 2012
Boş Yatak Kitabı - David Ellis Kitap, Resim ve Dergi 17 Aralık 2011
David Seaman Kimdir - David Seaman Biyografisi Yerli - Yabancı Sporcular 21 Eylül 2011
Anthony Davidson Kimdir - Anthony Davidson Biyografisi, Resimleri Yerli - Yabancı Sporcular 5 Eylül 2011
David Healy Kimdir - David Healy Biyografisi Yerli - Yabancı Sporcular 28 Ağustos 2011

Bu Sayfayı Paylaş