Begüm Kütük Kimdir - Begüm Kütük Biyografisi, Resimleri

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 3 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Begüm Kütük Kimdir - Begüm Kütük Biyografisi, Resimleri konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    Begüm Kütük,Begüm Kütük kim,Begüm Kütük Biyografi

    [​IMG]

    Oyuncu Begüm Kütük 27 Ağustos 1980 yılında İzmir'de doğru.
    Eğitim Durumu : Lisans

    Okul hayatını İzmir'de geçiren Begüm Kütük liseyi Tevfik Fikret Lisesi'nde eğitim gördü. Lisede yıllarında voleybolda oynamıştır. 2001 Best Model Of Turkey yarışmasında üçüncü seçildi ve mankenliğe 2002 yılında başladı. 2003-2004 yılları arasında A.G.A ve Melek dizilerinde başrol oynadı. Daha sonra Kurtlar Vadisi dizisinde Baron'un kızı ve Polat Alemdar'ın kardeşi Safiye Karahanlı rolünde oynadı.Show TV'de sinema programı sundu.Şu sıralar Gönülçelen Dizisinde Ceren rolünü oynamaya hazırlanıyor.

    Filmografisi

    2009 - Uygun Adım Aşk
    2008 - Hayat Güzeldir
    2003 - Kurtlar Vadisi : Safiye Karahanlı
    2003 - A.G.A : Ayşe
    2003 - Melek
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Begüm Kütük Kimdir Forum Tarih
Begüm Kütük Kimdir?-Begüm Kütük Biyografisi Sanatçı Tanıtımları 16 Eylül 2010
Begüm Kütük Resimleri - Begüm Kütük Fotoları Sanatçı-Ünlü Resimleri 3 Şubat 2011
Begüm Kütük ile karikatürist sevgilisi Erdil Yaşaroğlu'nu düğün telaşı sardı. Magazin Haberleri 15 Şubat 2010
Begüm Dalgalar Kimdir - Begüm Dalgalar Biyografisi Yerli - Yabancı Sporcular 24 Şubat 2012
Ebegümece Çayının Faydaları Nelerdir ? Şifalı Bitkiler 21 Şubat 2011

Bu Sayfayı Paylaş