Aslı Tandoğan Kimdir?

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 25 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Aslı Tandoğan Kimdir? konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    ]
    Aslı Tandoğan (Aslı Tandoğan Kimdir? - Aslı Tandoğan Hakkında)
    Aslı Tandoğan


    [​IMG]

    Aslı Tandoğan (d 2 Nisan 1979) Türk oyuncu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 2002 yılında "Gülüm" adlı dizisiyle oyunculuğa başladı. 2007 yılında "Kabadayı" adlı sinema filminde rol aldı.

    Filmografi

    • Gülüm (2002)
    • Kurşun Yarası (2003)
    • Çınaraltı (2003)
    • Sınırlı Aşk (2003)
    • Büyük Umutlar (2004)
    • Aşka Sürgün (2005)
    • 29-30 (2006)
    • Ahh İstanbul (2006)
    • Kabadayı (2007)
    • Dudaktan Kalbe (2007)

    [​IMG]
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Aslı Tandoğan Kimdir Forum Tarih
Aslı Tandoğan Kimdir, Aslı Tandoğan Biyografisi Sanatçı Tanıtımları 24 Temmuz 2012
Aslı Tandoğan(Aslı Tandoğan Kimdir? -Aslı Tandoğan Hakkında) Sanatçı Tanıtımları 28 Aralık 2009
Aslı Tandoğan Resimleri, Aslı Tandoğan Fotoları Sanatçı-Ünlü Resimleri 24 Temmuz 2012
Orta çağ hangi olayla başlıyor ve hangi olayla bitiyor kısaca Tarihi Bilgiler 12 Şubat 2017
İlk çağ hangi olayla başlıyor ve hangi olayla bitiyor kısaca Tarihi Bilgiler 12 Şubat 2017

Bu Sayfayı Paylaş