Arnavutluk Milli Marşı - Arnavutluk Ulusal Marşı

'Ülke Kültürleri' forumunda Mavi_Sema tarafından 19 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

 1. Mavi_Sema

  Mavi_Sema Özel Üye

  Arnavutluk Milli Marşı - Arnavutluk Ulusal Marşı konusu
  Sponsorlu Bağlantılar
  Arnavutluk Milli Marşı
  Arnavutluk Ulusal Marşı
  Arnavutluk Ulusal Marşı İngilizce

  Arnavutluk Ülkesi Milli Marşı

  Rreth flamurit të përbashkuar,
  Me një dëshirë dhe një qëllim,
  Të gjithë Atij duke iu betuar,
  Të lidhim besën për shpëtim.

  Prej lufte veç ay largohet,
  Që është lindur tradhëtor,
  Kush është burrë nuk friksohet,
  Po vdes, po vdes si një dëshmor.

  Në dorë armët do t'i mbajmë,
  Të mbrojmë Atdheun në çdo vend,
  Të drejtat tona ne s'i ndajmë,
  Këtu armiqtë s'kanë vend.

  Se Zoti vet e tha me gojë,
  Që kombe shuhen përmbi dhé,
  Po Shqipëria do të rrojë,
  Për te, për te luftojmë ne.

  Arnavutluk Milli Marşı İngilizce Versiyonu

  United around the flag,
  With one desire and one goal,
  Let us pledge our word of honor
  To fight for our salvation

  Only he who is a born traitor
  Averts from the struggle.
  He who is brave is not daunted,
  But falls - a martyr to the cause.

  With arms in hand we shall remain,
  To guard our fatherland round about.
  Our rights we will not bequeath,
  Enemies have no place here.

  For the Lord Himself has said,
  That nations vanish from the earth,
  But Albania shall live on,
  Because for her, it is for her that we fight.
   

Yükleniyor...
Benzer Konular - Arnavutluk Milli Marşı Forum Tarih
Arnavutluk Tarihi Hakkında Bilgi Ülke Kültürleri 28 Şubat 2012
Arnavutluk'un Fethi Hakkında Bilgi Tarihi Bilgiler 10 Aralık 2011
Arnavutlukun Tarihi Ülkeler Coğrafyası 19 Kasım 2011
Arnavutluk Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir Yurtdışında Yaşam ve Eğitim 11 Kasım 2011
Arnavutluk'un Fethinin Nedenleri ve Sonuçları Tarihi Bilgiler 3 Eylül 2011

Bu Sayfayı Paylaş