Alpay Kemal Atalan (Alpay Kemal Atalan Kimdir? - Alpay Kemal Atalan Hakkında)

'Biyografi & Otobiyografi' forumunda Mavi_Sema tarafından 27 Mart 2010 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Alpay Kemal Atalan (Alpay Kemal Atalan Kimdir? - Alpay Kemal Atalan Hakkında) konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    Alpay Kemal Atalan

    [​IMG]
    Alpay Kemal Atalan (d. 9 Ocak 1978 - Ereğli) Orta öğrenimini Ankara TED Koleji'nde tamamlamıştır. Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi, Tiyatro (Oyunculuk) bölümünde okudu. 2008 yılında Tülin Şen ile hayatını birleştirmiştir. Alpay Kemal Atalan'ın ilk deneyimi 2002 yılında Yarım Elma adlı dizide başladı. Sonra 2007 yılında Genco adlı dizide Genco karakterinde oynamaya başladı.

    Filmografi
    • Cümbür Cemaat Aile - 2010
    • Yarım Elma - 2002
    • Avrupa Yakası - 2004
    • Ah Be İstanbul - 2004
    • Bütün Çocuklarım - 2004
    • Körfez Ateşi - 2005
    • 29-30 - 2006
    • Genco - 2007
    • Mutluluk - 2007
    • Bez Bebek - 2009
    • Ay Işığı - 2008
    • Bir Fincan Kahve - 2009
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - Alpay Kemal Atalan Forum Tarih
Alpay Kemal Atalan resimleri Sanatçı-Ünlü Resimleri 13 Eylül 2008
Alpay İsminin Anlamı Nedir? İsimler Sözlüğü 6 Şubat 2012
Necmiye Alpay Kimdir - Necmiye Alpay Biyografisi Biyografi & Otobiyografi 25 Ağustos 2011
Şuay Alpay Kimdir - Şuay Alpay Biyografisi Biyografi & Otobiyografi 12 Mayıs 2011
Yapay Öğrenme Kitabı - Ethem Alpaydın Kitap, Resim ve Dergi 4 Nisan 2011

Bu Sayfayı Paylaş