İlker Kızmaz Kimdir - İlker Kızmaz Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 6 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    İlker Kızmaz Kimdir - İlker Kızmaz Biyografisi konusu
    Sponsorlu Bağlantılar
    İlker Kızmaz hakkında bilgi, İlker Kızmaz kimdir, İlker Kızmazın biyografisi, İlker Kızmaz hayatı


    İzmir' de dünyaya gelen aktör, özel tiyatrolarda oyunculuk yaptı. 2004 yılında İstanbul'a yerleştikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi' nde oyunculuk eğitimi aldı.

    Filmografi
    - Güneydoğu'dan Öyküler (2010)
    - Aşk-ı Memnu (2008-2010)
    - Nefes: Vatan Sağolsun (2009)
    - Duvar (2007)
    - Candan Öte (2006)
    - Aslı ile Kerem (2002)
    - Yeter Anne (2002)
     

Yükleniyor...
Benzer Konular - İlker Kızmaz Kimdir Forum Tarih
İlker Kızmaz Resimleri - İlker Kızmaz Fotoları Sanatçı-Ünlü Resimleri 6 Şubat 2011
İlker İsminin Anlamı Nedir? İsimler Sözlüğü 27 Şubat 2012
İlker Tuncay Kimdir - İlker Tuncay Biyografisi Biyografi & Otobiyografi 27 Mart 2011
İlker Başrol 2011 Albümü Albüm Tanıtımları 22 Şubat 2011
İlker Yasin Solmaz Röportajı - Defne Joy Foster'ın eşi İlker Yasin Solmaz Magazin Haberleri 16 Şubat 2011

Bu Sayfayı Paylaş