Ziya Kürküt Kimdir - Ziya Kürküt Biyografisi

'Biyografi & Otobiyografi' forumunda Mavi_inci tarafından 27 Ekim 2010 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_inci

    Mavi_inci Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Ziya Kürküt Kimdir - Ziya Kürküt Biyografisi konusu Ziya Kürküt Kimdir-Ziya Kürküt Hayatı-Ziya Kürküt Bİyografisi-Ziya Kürküt Filmografisi-Ziya Kürküt Hakkında Bİlgi

    Ziya Kürküt (1967 - .... )

    19 Haziran 1967 tarihinde İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan sanatçı, aynı zamanda film ve dizilerde dublaj (seslendirme) ve resim yapmaktadır. Taner Barlas Mim Tiyatro, Kent Oyuncuları, Tiyatrokare, Bakırköy Belediye Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu'nda çalıştı. Kasım 2006'da Samimiyet adını verdiği bir resim sergisi açtı.

    Halen Akademi İstanbul Gelişim de Tiyatro bölüm başkanlığı, Sinema Tv bölümünde Beden Dili ve İletişim eğitmenliği, televizyonda yarışma ve müzik eğlence programlarında sunuculuk yapmaktadır.

    Filmografisi

    Mavi Gözlü Dev - 2007
    Hisarbuselik - 2006
    Kınalı Kuzular - 2006
    Kızma Birader - 2005
    Ahududu - 2005
    Kadının Sessizliği - 2005
    Canım Benim - 2004
    Sevinçli Haller - 2004
    Yeter Anne - 2002
    Tek Celse - 2001
    Kör Talih - 2001
    Yalan Dünya - 2000
    Can Dostum - 1999
    Güldüren Cazibe - 1998
    Kara Melek - 1996
    Sahte Dünyalar - 1995
    Cadı Ağacı - 1994
    Kaygısızlar - 1994
    Hastane - 1993
    Yaz Evi - 1993
    Gençler - 1989
     

Bu Sayfayı Paylaş