Zeynep Tokuş (Zeynep Tokuş Kimdir? - Zeynep Tokuş Hakkında)

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda DeMSaL tarafından 24 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

  1. DeMSaL

    DeMSaL Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Zeynep Tokuş (Zeynep Tokuş Kimdir? - Zeynep Tokuş Hakkında) konusu Zeynep Tokuş (Zeynep Tokuş Kimdir? - Zeynep Tokuş Hakkında)


    [​IMG]

    Zeynep Tokuş
    Doğumu: 1977, Ankara
    Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

    1998 Star TV Güzellik Yarışması'nda birinci oldu. 1999 yılında Deli Yürek adlı dizide Zeynep rolünü canlandırarak oyunculuğa adım attı.
    2007 yılında katıldığı Buzda Dans adlı yarışmada birincilik elde etti.
    İlk evliliğini işadamı Bülent Helvacı ile yapan Tokuş'un bu evliliğinden oğlu Alp dünyaya geldi. Jinekolog Alp Nuhoğlu ile evliliğinden de oğlu Ali dünyaya geldi.

    Filmografisi

    • Ayrılık (2009) - Tehmine
    • Umut (2009) - Suna Ergin
    • Kardelen (2008) - Miray
    • Beyaz Melek (2007) - Nazlı
    • Çocuklar Duymasın (2004) - Meltem
    • Vizontele Tuuba (2003) - Asiye
    • Eski Şehrin İnsanları (2003) - Nedime Hanım
    • Hırçın Menekşe (2003) - Deniz
    • Yazgı (2001) - Sinem
    • Vizontele (2001) - Asiye
    • Deli Yürek (1999) - Zeynep
     

Bu Sayfayı Paylaş