Zafer Ergin Kimdir?

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 25 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Zafer Ergin Kimdir? konusu Zafer Ergin (Zafer Ergin Kimdir? - Zafer Ergin Hakkında)
    Zafer Ergin
    (d. 1942) Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
    Dil Tarih Coğrafya Fakültesi, Sanat Tarihi bölümü mezunudur. Ankara Deneme Sahnesi'nden yetişmiş, çeşitli film ve dizilerde rol almıştır. Kurtlar Vadisi

    Rol aldığı bazı oyunlar
    dizisindeki rolüyle zirveye çıkmıştır.
    • Quartet
    • Kuklacı
    • Bankta İki Kişi
    • Arturo Ui'nin Önlenebilir Tırmanışı
    • Maymun Davası
    • Bağdat Hatun
    Filmografisi

    • Ankara Cinayeti - 2006
    • Arka Sokaklar - 2006 Rıza Baba
    • Döngel Karhanesi - 2005 Başkan
    • Kanlı Düğün - 2005
    • Zalim - 2003
    • Kurtlar Vadisi - 2003 Mehmet Karahanlı-Baron
    • Hırsız - 2001
    • Deli Yürek: Bumerang Cehennemi - 2001 Şeref
    • Berlin in Berlin - 1993
    • Bir Tren Yolculuğu - 1988
    • Yaprak Dökümü - 1987
    • Çalıkuşu - 1986
    • Bağdat Hatun - 1981

    [​IMG]

    Zafer Ergin
    (d. 1942) Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

    Dil Tarih Coğrafya Fakültesi, Sanat Tarihi bölümü mezunudur. Ankara Deneme Sahnesi'nden yetişmiş, çeşitli film ve dizilerde rol almıştır. Kurtlar Vadisi dizisindeki rolüyle zirveye çıkmıştır.
    Rol aldığı bazı oyunlar

    • Quartet
    • Kuklacı
    • Bankta İki Kişi
    • Arturo Ui'nin Önlenebilir Tırmanışı
    • Maymun Davası
    • Bağdat Hatun
    Filmografisi

    • Ankara Cinayeti - 2006
    • Arka Sokaklar - 2006 Rıza Baba
    • Döngel Karhanesi - 2005 Başkan
    • Kanlı Düğün - 2005
    • Zalim - 2003
    • Kurtlar Vadisi - 2003 Mehmet Karahanlı-Baron
    • Hırsız - 2001
    • Deli Yürek: Bumerang Cehennemi - 2001 Şeref
    • Berlin in Berlin - 1993
    • Bir Tren Yolculuğu - 1988
    • Yaprak Dökümü - 1987
    • Çalıkuşu - 1986
    • Bağdat Hatun - 1981
     

Bu Sayfayı Paylaş