Yosi Mizrahi Kimdir - Yosi Mizrahi Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 10 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    Yosi Mizrahi Kimdir - Yosi Mizrahi Biyografisi konusu Yosi Mizrahi Kimdir - Yosi Mizrahi Resimleri - Yosi Mizrahi Biyografisi - Türk Dizi Oyuncusu Yosi Mizrahi



    Yosi Mizrahi, (d. 1 Ekim 1971, İstanbul), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

    Sanat hayatına tiyatro ile başlayan Yosi Mizrahi, Dormen Tiyatrosu, E.S.E.K. (Espri Standartları Enstitüsü Kurumu), Tiyatrokare gibi topluluklarda çalıştı. 1994 yılında ilk kez kamera karşısına geçen sanatçı, sinema, ve dizi filmler dışında, reklam filmleriyle adını duyurdu. Mizrahi çeşitli televizyon kanallarında program sunuculuğu da yapıyor.

    Rol aldığı bazı oyunlar

    * Sen Olmasaydın
    * Kaygan Zemin
    * 27 Numara
    * Tanrım Beni Baştan Yarat
    * Üçüncü Türden Yakın İlişkiler - 2
    * Üçüncü Türden Yakın İlişkiler
    * Amphitryon 2000
    * Şen Makas
    * Seher Vakti
    * Oyun Karıştı
    * Arapsaçı
    * Alo Arkadaş
    * Şarkılar Susarsa

    Filmografisi

    * Küçük Sırlar - 2010
    * Aşk Geliyorum Demez - 2008
    * Kolay Gelsin - 2008
    * Aşkım Aşkım - 2008
    * Dedektif Biraderler - 2008
    * Bir İhtimal Daha Var - 2006
    * Kadının Sessizliği - 2005
    * Sen misin Değil misin? - 2005
    * Belalı Baldız - 2005
    * Biz Boşanıyoruz - 2004
    * Size Baba Diyebilir miyim? - 2004
    * Büyük Buluşma - 2004
    * Fırtına Hayatlar - 2004
    * Serseri Aşıklar - 2003
    * Bekarlar - 2003
    * İki Arada - 2002
    * Kör Talih - 2001
    * Aşkına Eşkıya - 2001
    * Aşk Hırsızı - 2000
    * Dadı - 2000
    * Eylül Fırtınası - 1999
    * Yılan Hikayesi - 1999
    * Sırılsıklam - 1998
    * Yanlış Saksının Çiçeği - 1997
    * Ruhsar - 1997
    * Eşkıya - 1996
    * Beşi Bir Yerde - 1996
    * Feride - 1996
    * Gülşen Abi - 1994

    Televizyon çalışmaları

    * Pazar Gazinosu, Kanal 1
    * Hazine Adası, Star Tv
    * Motto, Kanal 6
    * Gün Işığı, ATV
    * World of Motor Sports, Star Tv
    * Pop Klip, ATV
    * Yıldız Tepe, Show Tv
    * Yeşil Elbiseli Kız, Kanal 6
    * Kolay Gelsin, Kanal 1
     

Bu Sayfayı Paylaş