Yeşim Büber Kimdir - Yeşim Büber Hayatı

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_inci tarafından 16 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_inci

    Mavi_inci Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Yeşim Büber Kimdir - Yeşim Büber Hayatı konusu Yeşim Büber Kimdir - Yeşim Büber Hayatı -Yeşim Büber Biyografisi

    [​IMG]

    Yeşim Büber (d. 1977 - Aydın) Sinema ve dizi oyuncusu.


    Diyalog Oyunculuk Okulu`nda eğitim alan sanatçı, ilk deneyimini 1996 yılında sinemada edindi. Tv için sinema ve bilişim konularında programlar hazırladı. 2006 yılında görüntü yönetmeni Mehmet Aksın'la evlendi.

    Ödülleri

    9. Sadri Alışık Ödülleri, 2004, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu İnşaat filmi.


    Filmografisi

    Barda - 2007
    Kaybolan Yıllar - 2006
    Yolda / Rüzgar Geri Getirirse - 2005
    Dolunay - 2005
    Üç Kişilik Aşk - 2004
    Arapsaçı - 2004
    İnşaat - 2003
    Gelin - 2003
    Serseri Aşıklar - 2003
    Kırık Ayna - 2003
    Çaylak - 2003
    Bulutbey - 2002
    Yeraltında Dünya Var - 2001
    Benim İçin Ağlama - 2001
    Nasıl Evde Kaldım - 2001
    Dedelerimi Evlendirirken - 2000
    Zeynep - 2000
    Şaşı Felek Çıkmazı - 2000
    Aynalı Tahir - 1998
    Bu Sevda Bitmez - 1996
     

Bu Sayfayı Paylaş