Yasemin Hadivent Kimdir?

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 25 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Yasemin Hadivent Kimdir? konusu Yasemin Hadivent (Yasemin Hadivent Kimdir? - Yasemin Hadivent Hakkında)
    Yasemin Hadivent
    [​IMG]
    Yasemin Hadivent (d. 1982 Sofya) Bulgaristan'da doğan Türk aktrist. Cennet Mahallesi adlı TV dizisinde Hemşire rolünde oynadı. Ardından Sevda Çiçeği dizinde Leyla ve Hayal ve Gerçek dizinde Hayal karakteriyle başrol aldı. Buzda Dans adlı TV yarışmasına katıldı ve ikinci oldu.



    Filmografisi

    • 2003 Rabia
    • 2004 Cennet Mahallesi
    • 2005 Deli Duran
    • 2006 Sevda Çiçeği
    • 2006 Selena
    • 2007 Hayal ve Gerçek
    [​IMG]
     

Bu Sayfayı Paylaş