Yalçın Avşar Kimdir - Yalçın Avşar Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 8 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    Yalçın Avşar Kimdir - Yalçın Avşar Biyografisi konusu Yalçın Avşar Kimdir - Yalçın Avşar Resimleri - Yalçın Avşar Biyografisi - Dizi Oyuncusu Yalçın Avşar



    Yalçın Avşar, (d. 1966) tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

    1978 yılında tiyatro ile tanışarak sanat hayatına başlayan Avşar, çocuk tiyatrolarında oynadı. Lise eğitiminin ardından Yurt dışında Fransızca eğitimi gördü. Tiyatro ile sınırlı kalmayıp, kamera karşısına da geçen sanatçı, sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Asıl tanınması, Kaygısızlar dizisindeki "eleman" karakteriyle oldu. Tiyatrodan da kopmayan Yalçın Avşar, çocuk tiyatrolarında rol almaya devam etmektedir.

    Filmografisi

    * Tarık ve Diğerleri - 2006
    * Paydos - 2004
    * Kara Kafalılar - 2000
    * Çarli İş Başında - 2000
    * Keloğlan Değirmencinin Kızı -1999
    * Bücür Cadı - 1999
    * Affet Bizi Hocam - 1998
    * İlişkiler - 1997
    * Canısı - 1997 Yalçın
    * Şengün Konağı - 1997
    * Süper Yıldız - 1995
    * Evdekiler - 1995
    * Kaygısızlar - 1994
    * Çalıkuşu - 1986
    * Öksüzler - 1986
    * Islak Mendil - 1982
    * Olmaz Olsun - 1981
    * Talihli Amele - 1980
    * Yusuf ile Kenan - 1979
     

Bu Sayfayı Paylaş