Yalçın Özbek Kimdir - Yalçın Özbek Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 25 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    Yalçın Özbek Kimdir - Yalçın Özbek Biyografisi konusu Yalçın Özbek Kimdir - Yalçın Özbek Resimleri - Yalçın Özbek Biyografisi - Oyuncu Yalçın Özbek



    Yalçın Özbek, (d. 1979, Malatya), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen, senarist.

    Lise yıllarında İzmir'de amatör tiyatro topluluklarında sanat hayatına başladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümünü yarıda bırakarak İstanbul'a yerleşti. Yarı - amatör topluluklarda oyunculuk, senaryo yazarlığı ve yönetmenlik yaptı. 1989'dan itibaren kamera karşısına geçerek oyunculuk, senaristlik, yapımcılık ve yönetmenlik çalışmalarında bulundu. 2003 yılından sonra Casting ve tiyatroya ağırlık verdi.

    Filmografisi

    * Patron Kim - 2003
    * Sultan Makamı - 2003
    * Yarım Elma - 2002
    * Yeter Anne - 2002
    * Yeditepe İstanbul - 2001
    * Evdeki Hesap - 2000
    * Kimyacı - 2000
    * Bedel - 2000
    * Yılan Hikayesi - 1999
    * Çiçek Taksi - 1995
    * Gerçek Kesit - 1993
    * Süper Baba - 1993
    * Mahallenin Muhtarları - 1992
    * Bizimkiler - 1989
    * Hatırla Sevgili - 2008
    * Arka Sokaklar - 2009
    * Zoraki Başkan - 2010
    * Akasya Durağı - 2010
     

Bu Sayfayı Paylaş