Volkan Severcan Kimdir - Volkan Severcan Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 8 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    Volkan Severcan Kimdir - Volkan Severcan Biyografisi konusu Volkan Severcan Kimdir - Volkan Severcan Resimleri - Volkan Severcan Biyografisi - Dizi Oyuncusu Volkan Severcan



    Volkan Severcan Türk, Tiyatro, sinema dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı. 28 Ağustos 1965 tarihinde İzmir'de doğdu. İzmir Özel Türk Koleji mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü Oyunculuk bölümü mezunu olan sanatçı, sanat yaşamına 1984 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları'nda başladı.

    Sırasıyla; Dormen Tiyatrosu ve Tiyatrokare’den sonra halen görev yaptığı Tiyatro İstanbul kadrosuna girdi. Birçok dizide ve sinema filminde oyunculuk yapmıştır. Ayrıca, yıllardır pek çok yerli ve yabancı dizi ve filmde seslendirme yapmış olması nedeniyle, sesi en çok tanınan sanatçılardandır.

    Rol aldığı tiyatro oyunları

    * Leyla´nin Evi
    * Avenue Q
    * Oyunun Oyunu
    * Tepe Taklak
    * İkinin Biri
    * Hangisi Karısı
    * Bugün Git Yarın Gel
    * Vişne Bahçesi
    * Kuklacı
    * Barışa Şans Verin
    * Deli Bal
    * 1793
    * Barış Kervanı

    Yönettiği tiyatro oyunları

    * Avenue Q
    * Keşanlı Ali Destanı

    Filmografisi

    * Çocuklar Duymasın-2010
    * Yasemince (2010, dizi)-2010
    * Yalancısın Sen-2009
    * Prenses Perfinya -2008
    * Yalancı Romantik-2008
    * Sözün Bittiği Yer - 2007
    * Benden Baba Olmaz - 2007
    * Ben Fazla Kalmayacağım - 2007
    * Sev Kardeşim - 2006
    * Bir İhtimal Daha Var - 2006
    * Ispanaktan Nağmeler - 2005
    * Utanmaz Adam - 2005
    * Zaman Tüneli - 2005
    * El Bebek Gül Bebek - 2005
    * 3. Tür - 2004
    * Ayva Sarı Nar Kırmızı - 2004
    * Hababam Sınıfı Askerde - 2004
    * Aşkımızda Ölüm Var - 2004
    * Kuzenlerim - 2002
    * Berivan - 2002
    * Bana Şans Dile - 2001
    * Bir Demet Kahkaha - 2000
    * Zülküf ile Zarife - 2000
    * Günaydın İstanbul Kardeş - 1999
    * Sibel - 1998
    * Gülüm - 1997
    * Mesela Dedik - 1996
    * Kaldırım Çiçeği - 1996
    * Çiçek Taksi - 1995
    * Sevginin Gücü - 1994
    * Cümbüş Sokak - 1993
     

Bu Sayfayı Paylaş