vBulletin Rengarenk Kullanıcı İsimleri 3.8.x - VBulletin Renkli Kullanici Isimleri Yapma

'vBulletin Eklentiler Pluginler Temalar' forumunda NeslisH tarafından 21 Mart 2009 tarihinde açılan konu

  1. NeslisH

    NeslisH Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    vBulletin Rengarenk Kullanıcı İsimleri 3.8.x - VBulletin Renkli Kullanici Isimleri Yapma konusu
    AÇıkLama :


    KuLLanıCı İsimLerini Birden FazLa RenkLe GöStermeye Yarar



    KuruLum :


    => rainbowjs DoSyaSını clientscript KLaSörüne ASCII Modunda UpLoad Edin
    => KuLLandıqınız Temanın headinclude ŞabLonunu ACın ,


    Bu KodLarı ScriptLerin OLduqu BöLüme EkLeyin,


    Kod:
    [COLOR=DarkRed]<script type="text/javascript" src="$vboptions[bburl]/clientscript/rainbow.js"></script>[/COLOR]
    Footer ŞabLonunu AÇın,


    En aLtına ekLeyin,

    Kod:
     [COLOR=DarkRed]<!-- rainbow text initialize -->
    <script type="text/javascript"> 
    <!--
    rain();
    //  End -->
    </script>
    <!-- rainbow text end -->[/COLOR]
    Hanqi KuLLanıCı Grubunda Aktif OLmaSını iStiyorSanız ;

    1.Kutuya

    Kod:
    [COLOR=DarkRed]<span class="rainbow">[/COLOR]
    2.Kutuya

    Kod:
    [COLOR=DarkRed]</span>[/COLOR]
    EKLemeniz YeterLidir.





    Demo :

    [​IMG]

    DownLoad
     
  2. osman333

    osman333 Yeni Üye

    link ölü!!!!!! .........
     
  3. Siraç

    Siraç Site Yetkilisi Admin Editör

  4. osman333

    osman333 Yeni Üye

    undefined undefined undefined undefined die cıkıo nickler:S
     
  5. Siraç

    Siraç Site Yetkilisi Admin Editör

    hepsini eksiksiz olarak yaptığından emin ol birde explorerde sanırım o şekil çıkıyor moziladan bi bak istersen
     
    1 kişi bunu beğendi.
  6. osman333

    osman333 Yeni Üye

    evet mozillada calısıyor ama exp da sizce neden olmaz?
     
  7. Siraç

    Siraç Site Yetkilisi Admin Editör

    kurmadığım için bilemiyecem ama genellikle ufak bir kod hatası buna engel oluyor.
    mozila ufak kod hatalarını kapatır ama explorer kapatmaz.
    yani örneğin kod <center> bitiminde </center> diye kapatmazsan bu hata olur. mozilada belki kapatır ama explorerde düzgün görünmez.
    tabi hepsinde aynı şey geçerli değil ama geneli öyle.
    istersen yaptıklarını tekrar gözden geçir gözden kaçırdığın ufak bir kod buna sebep olur.
     
  8. osman333

    osman333 Yeni Üye

    tskr ederim saol dostum
     

Bu Sayfayı Paylaş