Tuba Ünsal Kimdir?

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 25 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Tuba Ünsal Kimdir? konusu
    Tuba Ünsal (Tuba Ünsal Kimdir? - Tuba Ünsal Hakkında)
    Tuba Ünsal

    Tuba Ünsal 1981, Denizli doğumlu oyuncu, manken.
    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümünün birinci sınıfında okurken öğrenimine ara verdi. Çeşitli tiyatro kurslarına katıldı. 10 filmde oynadı, bunlardan bazıları: Çılgın Dersane Mumya Firarda ve Vizontele Tuuba

    Filmografi

    • Küçük Hanım Kar Tanesi (2007)
    • Yemin (2007)
    • Çılgın Dersane (2007)
    • Küçük Hanımefendinin Şoförü (2006)
    • Küçük Hanımefendi (2006)
    • Yeniden Çalıkuşu (2005)
    • Seni Çok Özledim (2005)
    • Hızlı Adımlar (2004)
    • Ruhun Duymaz (2004)
    • Vizontele Tuuba (2003)
    • Mumya Firarda (2002)
    • Kolay Para (2002)
    • Karaoğlan (2002)
    • Savunma (2001)
    • Kırık Kalpler (2000)
    • Kurt Kapanı (1999)
    • Kıvılcım (1999)
    • Ayşecik (1998)
    • Ruhsar (1997)
    • Kara Melek

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     

Bu Sayfayı Paylaş