Tomris Çetinel Kimdir - Tomris Çetinel Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 6 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    Tomris Çetinel Kimdir - Tomris Çetinel Biyografisi konusu Tomris Çetinel Kimdir - Tomris Çetinel Resimleri - Tomris Çetinel Biyografisi - Oyuncu Tomris Çetinel



    Tomris Çetinel (d. Osmancık-Çorum, 21 Ocak 1954) Tiyatro, sinema ve dizi sanatçısı.

    Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu olan sanatçı, oyunculuğunun dışında Sivas ve Konya Devlet Tiyatroları'nda müdürlük görevi de yürüttü. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Aynı zamanda seslendirme sanatçısıdır.

    Filmografisi

    * Kod Adı Kaos - 2007
    * Nazlı Yarim - 2007
    * Kod Adı - 2006
    * Eylül - 2005
    * Yuvadan Bir Kuş Uçtu - 2003
    * Çocuklar Duymasın - 2002
    * Saksıdaki Ağaç - 2001
    * Aşkın Dağlarda Gezer - 1999
    * İkili Oyunlar - 1989
    * Denizin Kanı - 1978
    * Çözülme - 1977
     

Bu Sayfayı Paylaş