The Veronicas Kimdir? - The Veronicas Hayatı -The Veronicas Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 17 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    The Veronicas Kimdir? - The Veronicas Hayatı -The Veronicas Biyografisi konusu
    The Veronicas Lisa Marie Ve Jessica Louise Origliasso kardeşlerden oluşan Avusturalya 'lı pop rock grubu. doğum tarihi.
    1984 doğum yeri (Avustralya),The Veronicas, ismini çizgi roman kitabı Veronica ’dan esinlenerek koymuşutur.
    Genç yaşta ajansların dikkatini çeken ikili, bu dönemde Lisa & Jessica adı altında üç tane albüm yayınladı.
    Ayrıca okudukları okulda Oliver! adlı müzikalde rol alan kardeşler,
    2001 yılında Cybergirls adlı televizyon dizisiyle ekrana çıktılar.

    Jessica ’nın 18 yaşında gitar ile tanışmasıyla ilk bestelerini bu dönemde yazan The Veronicas,
    hazırladığı parça Baby It’s Over ile çevrelerindeki radyolarda yer almayı başardı. 2003 yılında Bell Hughes Music Group ’un başkanı Hayden Bell ile tanışan ikili, Bell ’in desteğiyle Excalibur Productions ’la anlaşmaya vardı.
    Amerika ’da Warner/Sire America ile anlaşan The Veronicas,
    2005 yılının sonlarına doğru The Secret Life Of…
    adlı ilk albümünü piyasaya sürdü.
    Albümün prodüksiyonunda Billy Steinberg, Max Martin, Toby Gab, Don Gilmore ve Chantal Kreviazuk gibi isimlerle çalışan grup, albümüyle Avusturalya listelerinde 2 numaraya yerleşti.

    [​IMG]



    Albümden 4ever, Everything I’m Not, When It All Falls Apart ve Leave Me Alone adlı parçalar single olarak yayınlanırken,
    4ever single’ı Avusturalya listelerinde 2 numara oldu.
    Grup, Avusturalya AWIA Ödülleri’ne 3 dalda aday gösterildi ve bu ödüllerden “En İyi Pop Çıkışı” ödülünü kazandı.
    2006 senesinde “The Secret Life Of…” albümünü Amerika’da yayınlayan The Veronicas, albümle birlikte bir de DVD piyasaya sürdü.
    Aynı yıl The Veronicas, Mtv.com Live adlı EP’yi yalnızca internet üzerinden satışa sunan grup, bu EP’nin içerisine “Stay” adlı yeni bir parça ekledi. Yılın sonunda Exposed…
    The Secret Life Of The Veronicas adlı albümle sevenlerine DVD ’de ulaştıran ikili, albümün içerisine canlı performanslardan kayıtları koymuştur.

    2007 yılında internet üzerinden We’re Not Gonna Take It adlı parçayı yayınlayan The Veronicas, aynı yıl Hook Me Up adında bir albüm yayınladı. Albüme adını veren parçayı ilk single olarak yayımlayan grup, bu single’la listelerde 1 numaraya yerleşti.



    .




    Diskografi

    • 2005 : The Secret Life Of… The Veronicas

    • 2007 : Hook me Up

    Tekliler
    • 2005 : 4ever

    • 2005 : Everything I'm Not
    • 2006 : When It All Falls Apart
    • 2006 : Revolution
    • 2006 : Leave Me Alone
    • 2007 : We're Not Gonna Take It
    • 2007 : Hook Me Up
    • 2007 : Untouched
    • 2008 : This Love
    • 2008 : Take me on the floor
    • 2008 : Popular



    Vikipedi​
     

Bu Sayfayı Paylaş