Sibel Gökçe Kimdir - Sibel Gökçe Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 6 Mart 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    Sibel Gökçe Kimdir - Sibel Gökçe Biyografisi konusu Sibel Gökçe Kimdir - Sibel Gökçe Resimleri - Sibel Gökçe Biyografisi - Sibel Gökçe Hakkında



    Sibel Gökçe (d. 1970), film oyuncusu, dansçı.

    Kameralarla 15 yaşında tanıştı. Oyunculuk mesleğine ilk adımlarını; Silaha Yeminliydim, Dökülen Yapraklar, Güneşten de Sıcak filmlerde rol alarak attı. 1988'de Sen Benimsin, Dört Köşe Dünya, Yabancı adlı filmlerde oynadı. Ertesi sene Hep Ezildim, Ayaz Geceler'de oynadı.

    Dansçılık hayatına da bu sıralarda başladı. Çetin Cengiz Dance Group (1991), Hakan Peker Dance Group (1989-1990), Sema Tekin Dance Group (1990-1991), Solo Dance 1991-Today'de kendini gösterdi.

    Filmografi

    1987 Silaha Yeminliydim
    Dökülen Yapraklar
    Güneşten De Sıcak / Sarı Güneş
    1988 Sen Benimsin
    Dört Köşe Dünya
    Yabancı
    1989 Hep Ezildim
    Ayaz Geceler
    1990 Aile Bağları / Deli Fişek
    1991 Aile Bağları
    Ula Ula Niyazi
    1992 İki Kızkardeş
    1993 Bizim Takım
    1994 Kızlar Sınıfı
    Tehlikeli Kadın
    Yaz Aşkları
    Yoksa Yaşlandım Mı?
    1995 155 Alo Polis
    Polis Dosyası
    1996 Karanlıkta Gözlerime Bak
    1997 Acı Günler
    Yasemin
    Kıskaç
    1998 Mualla
    Karışık Pizza
    1999 Kara Kentin Çocukları
    Renkli - Türkçe
    2000 Zehirli Çiçek
    Üvey Baba Fidan
    Gerçek Niyazi
    Hiç Bana Sordun mu?
    Abuzer Kadayıf
    Baykuşların Saltanatı
    Acı Günlerim
    Haremde Dans
    2004 Canım Annem Şelale
    2005 Pembe & Mavi
     

Bu Sayfayı Paylaş