Sevgi Berna Biber Kimdir - Sevgi Berna Biber Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 10 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    Sevgi Berna Biber Kimdir - Sevgi Berna Biber Biyografisi konusu Sevgi Berna Biber Kimdir - Sevgi Berna Biber Resimleri - Sevgi Berna Biber Biyografisi - Oyuncu Sevgi Berna Biber



    Sevgi Berna Biber, (d. 25 Ocak 1977, İstanbul) Sinema ve dizi oyuncusu.

    Müjdat Gezen Sanat Merkezi (MSM) , müzik bölümünden mezun olan Sevgi Berna Biber, sinema ve dizi filmlerde rol almakta, reklam filmlerinde oynamaktadır. Sanatçı, aynı zamanda seslendirme çalışmaları yapıyor.

    Filmografisi

    * Canım Ailem - 2009
    * Kadri'nin Götürdüğü Yere Git - 2008
    * Recep İvedik - 2008

    * Akasya Durağı - 2008
    * Avrupa Yakası - 2007
    * Erkekler Ağlamaz - 2006
    * Selena - 2006
    * Sinema Bir Mucizedir / Büyülü Fener - 2005
    * Kibar Ana - 2002
    * Çocuklar Duymasın - 2002
    * Yarım Elma - 2002
    * Tatlı Hayat - 2001
    * Üvey Baba - 2000
    * Hayat Bağları - 1999
    * İlişkiler - 1997
    * Ruhsar - 1997
    * Çiçek Taksi - 1995
     

Bu Sayfayı Paylaş