Servet Pandur Kimdir - Servet Pandur Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 10 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    Servet Pandur Kimdir - Servet Pandur Biyografisi konusu Servet Pandur Kimdir - Servet Pandur Resimleri - Servet Pandur Biyografisi - Oyuncu Servet Pandur



    27 Mart 1970 yılında Bergama'da doğdu. 1993 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı oyunculuk bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda göreve başladı. Halen Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görevinin sürdürmektedir.

    Rol aldığı bazı oyunlar

    * Ex-Press
    * Yaşamak mı Yoksa Ölmek mi
    * Yıldız Olmak Kolay mı
    * İkinci Caddenin Mahkumu
    * Ferhat ile Şirin
    * Korku
    * Topuzlu
    * Budala
    * Arka Bahçe
    * Krem Karamel

    Filmografi

    * Fatmagül'ün Suçu Ne?2010-2011
    * Bir Varmış Bir Yokmuş - 2008
    * Kod Adı Kaos - 2007
    * Yeni Evli - 2007
    * Hisarbuselik - 2006
    * Kod Adı - 2006
    * Ben Bir İnsan - 2002
     

Bu Sayfayı Paylaş