Selma Tarcan Kimdir - Selma Tarcan Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 1 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    Selma Tarcan Kimdir - Selma Tarcan Biyografisi konusu Selma Tarcan Kimdir - Selma Tarcan Resimleri - Selma Tarcan Biyografisi - Oyuncu Selma Tarcan



    Selma Tarcan, (d. 1955), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

    1973 yılında amatör tiyatro oyunculuğuyla sanat hayatına başlayan Tarcan, 1983 yılından itibaren oyunculuğu meslek olarak uygulamaya başladı. AÇOK, Gülriz Sururi - Engin Cezzar Tiyatrosu, Şan Tiyatrosu gibi topluluklarda birçok oyunda çeşitli rollerde oynadı. Bazı özel televizyon kanallarında müzik programları yönetmenliği de yapan sanatçı, 1987 yılından itibaren kamera karşısına geçerek sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Çasod üyesi olan Tarcan, sosyal içerikli projelerde yer alıyor.

    Filmografi

    Sevgi Yarına Kaldı - 2000
    Şaşı Felek Çıkmazı - 2000
    Saygılar Bizden - 1993
    Başka Olur Ağaların Düğünü - 1990
    Uçurtmayı Vurmasınlar - 1989
    İz Peşinde - 1989
    İnatçı - 1988
    Kadının Adı Yok - 1987
    On Kadın - 1987
    Belene - 1987
     

Bu Sayfayı Paylaş