Selin İşcan Kimdir - Selin İşcan Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 1 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    Selin İşcan Kimdir - Selin İşcan Biyografisi konusu Selin İşcan Kimdir - Selin İşcan Resimleri - Selin İşcan Biyografisi - Oyuncu Selin İşcan



    Selin İşcan, (d. 29 Kasım 1978, İstanbul), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

    Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Selin İşcan, Tiyatro İstanbul,Misafir Oyuncular gibi topluluklarda çalıştı. Oyunculuğunu tiyatro ile sınırlamayan sanatçı, 2001 yılından itibaren kamera karşısına da geçerek, sinema ve dizi filmlerde çeşitli rollerde oynadı.Halen İstanbul Şehir Tiyatroları sanatçısıdır.

    Rol aldığı bazı oyunlar

    Tehlikeli İlişkiler : Choderlos De Laclos
    Koleksiyoncu : John Fowles
    Bozuk Düzen : Güner Sümer
    Ölümsüz Öykü : Karen Bliksen
    Mary Stuart : Daica Maraini
    Medea : Euripides
    Gökkuşağının Altında
    Kahvede Şenlik Var - Sabahattin Kudret Aksal
    Sekiz Kadın : Robert Thomas
    Dğün Yada Davul : Haşmet Zeybek
    Martı - Anton Çehov
    Nereye Kadar

    Filmografisi

    Talih Kuşu - 2008
    Menekşe ile Halil - 2007
    Son Tercih - 2007
    Kaybolan Yıllar - 2006
    Aşka Sürgün - 2005
    An Eye for a Tooth - 2005
    Körfez Ateşi - 2005
    Sultan Makamı - 2003
    Gülbeyaz - 2002
    Yeditepe İstanbul - 2001
     

Bu Sayfayı Paylaş