Selda Özer Kimdir - Selda Özer Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 8 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    Selda Özer Kimdir - Selda Özer Biyografisi konusu Selda Özer Kimdir - Selda Özer Resimleri - Selda Özer Biyografisi - Oyuncu Selda Özer



    Selda Özer (d. 1961, İstanbul), Sinema ve dizi oyuncusu.

    Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

    Filmografisi

    Ertelenmiş Hayatlar - 2007
    Rüyalarda Buluşuruz - 2006
    Saçsaça Başbaşa - 2004
    En İyi Arkadaşım 2004
    Bir İstanbul Masalı - 2003
    Asmalı Konak - Hayat - 2003
    Gurbet Kadını - 2003
    Asmalı Konak - 2002
    Benim İçin Ağlama - 2001
    Karate Can - 2001
    Harem Suare - 1999
    Ateş Dansı - 1998
    Yanlış Saksının Çiçeği - 1997
    Şehnaz Tango - 1996
    Sokaktaki Adam - 1995
    Gurur - 1994
    Sıcak Takip - 1993
    Bir Kadın Yüzü - 1993
    Yıldızlar Gece Büyür - 1991
    Belene - 1985
    Bir Kaç Güzel Gün İçin - 1984
     

Bu Sayfayı Paylaş