Saruhan Hünel (Saruhan Hünel Kimdir? - Saruhan Hünel Hakkında

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 12 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Saruhan Hünel (Saruhan Hünel Kimdir? - Saruhan Hünel Hakkında konusu
    Saruhan Hünel

    [​IMG]

    Doğum Yeri : İstanbul
    Doğum Tarihi : 07 Ocak 1970

    Anne tarafı Arap olan, Bağdat'tan Türkiye'ye gelen Saruhan Hünel'in baba tarafı ise Selanikli. 07/01/ 1970 tarihinde İstanbul'da doğdu, Çalışma hayatına ilk olarak İstanbul'da mankenlikle başladı. Oyunculuğuna başladığı kent de İstanbul'dur. Kardeşi Aslı Hünel şarkıcı, babası ise Türkiye dans şampiyonudur.
    Oyunculuğunda mimiklerini ve özellikle bakışlarını başarılı kullanmasıyla tanınan Saruhan Ünel,
    hem dizilerde, hem de özel yaşımında maço karakteri ile de tanınıyor.

    Filmografisi:


    1992 Gündüz Karanlığı
    1993 Yasak Sokaklar
    1993 Ufukta Bir Ağaç
    1998 Aynalı Tahir
    1999 Suat
    2000 Milli Saraylarımız
    2003 Melek
    2006 Kaybolan Yıllar
    2009 Aile Reisi (Konuk Oyuncu)


    [​IMG]


    [​IMG]
     

Bu Sayfayı Paylaş