Robert Pattinson - Robert Pattinson Resimleri - Resimlerle Robert Pattinson

'Sanatçı-Ünlü Resimleri' forumunda Mavi_Sema tarafından 1 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Robert Pattinson - Robert Pattinson Resimleri - Resimlerle Robert Pattinson konusu
    Robert Thomas-Pattinson (d. 13 Mayıs 1986 Londra, İngiltere) İngiliz aktör ve model. Pattinson oyunculuk kariyerine kısa süre önce Uli Edel'in yönettiği, Sam West ve Benno Furmann'ın başrolde yer aldığı, bir Alman destanı olan Nibelungen'le ilgili Ring of the Nibelungsla başladı. Reese Witherspoon'un Vanity Fair filminin iki alternatif sonundan birinde, Witherspoon'un oğlu rolünde yer aldıysa da bu son kullanılmadı.

    Robert, bunun öncesinde, Barnes Tiyatro Grubu'nun bir üyesiydi ve Thornton Wilder'ın yönettiği Our Town'da George Gibbs karakteriyle başrol oynamıştı. Robert, ayrıca, Cole Porter'ın yönettiği Anything Goes”da Lord Evelyn Oakleigh ve Tess of the D'Urbevilles'de de Alec rollerini üstlendi. Genç oyuncu, kısa süre önce ise, OSO Sanat Merkezi'nde Macbeth'te Malcom'ı oynadı.
    Harry Potter ve Ateş Kadehi filminin oyuncu kadrosuna, Üçbüyücü Turnuvası'nda Hogwarts'ı temsil edecek olan Cedric Diggory rolüyle katıldı.

    En büyük çıkışı Twilight isimli kitabın filminde "Edward Cullen" karakterini canlandırmasıyla gerçekleşti.


    Filmografi ;

    -New Moon (2009)
    -Twilight (2008)
    -Little Ashes (2008)
    -How To Be (2008)
    -The Summer House (2008)
    -Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı(2007)
    - Harry Potter ve Ateş Kadehi (2005)
    - Ring of the Nibelungs (2004) (TV)
    - Vanity Fair (2004)



    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

    [​IMG]+]+[​IMG]+[​IMG]+[​IMG]
    +[​IMG]+ [​IMG] +[​IMG]+ [​IMG]

    [​IMG]+ [​IMG]+[​IMG]
     
  3. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

  4. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

Bu Sayfayı Paylaş