Nihat Nikerel Kimdir? Nihat Nikerel Biyografi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 9 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Nihat Nikerel Kimdir? Nihat Nikerel Biyografi konusu
    Nihat Nikerel Kimdir - Nihat Nikerel Resimleri - Nihat Nikerel Biyografisi - Nihat Nikerel Hakkında

    [​IMG]


    nihat Nikerel (d. Çorum, 1950) Sinema ve dizi oyuncusu, yazar. 1972-1976 yılları arasında uzun bir dünya seyahati yaparak yurda dönen sanatçı, 1985 yılında senaryolaştırılabilecek öykü yazarak sinemaya adım attı. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanısıra kitap yazmaktadır.

    Kendisi şu anda İstanbul Aydın Üniversitesinde İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü öğrencisidir. Aynı zamanda öğretim görevlisi olarak İletişim bölümlerinde ders vermektedir.
    # Kitapları Aralıktı, 2004, Fon kitapları yayınevi,
    # Yalansız Yalnızlığım, 2005, Kora Yayın,
    # Ay Zamanı Zalımca, 2006, Kora Yayın,

    # Filmografisi Anneler Günü - 2007
    # Sana Mecburum - 2007
    # Susuzluk Halil 2006
    # Yaşanmış Şehir Hikayeleri - 2006
    # Hacı - 2006
    # Köprü - 2006
    # Adressiz Sorgular - 2006
    # Ölümüne Sevdalar - 2005
    # Yolun Sonu - 2005
    # Sevda Tepesi - 2005
    # Hoşgeldin Hayat - 2004
    # Kayıp Aşklar - 2004
    # Kimsesiz Zaman Tasvirleri - 2004
    # Brindar - 2004
    # Esir Şehrin İnsanları - 2003
    # Kurtlar Vadisi - 2003
    # Yaralı - 2002
    # Karaoğlan - 2002
    # Zerda - 2002
    # Deli Yürek: Bumerang Cehennemi - 2001
    # Bıçak Sırtı - 2001
    # Eski Bir Yangın - 2000
    # En Güzel Güzel - 2000
    # Merdoğlu - 2000
    # Bizim Yunus - 2000
    # Parçalanma - 1998
    # Sıcak Saatler - 1998
    # Aynalı Tahir - 1998
    # Yasemince - 1997
    # Avrenosun Müşterileri - 1995
    # Ayrı Dünyalar (2) - 1995
    # Bizim Ev - 1995
    # Manisa Tarzanı - 1994
    # Garip Bir Kolleksiyoncu - 1994
    # Gerilla - 1994
    # Can Perdesi - 1993
    # Şaban Askerde - 1993
    # Sonsuzluğun İki Yakası - 1993
    # Beşinci Boyut - 1993
    # Süper Baba - 1993
    # Kopuk Dünyalar - 1992
    # Başka Olur Ağaların Düğünü - 1990
    # Bir Irmağa Yolculuk - 1988
    # Reis Bey - 1988
    # Görüş Günü - 1987
    # Belene - 1987
     

Bu Sayfayı Paylaş