Neslihan Acar Kimdir - Neslihan Acar Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 1 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Neslihan Acar Kimdir - Neslihan Acar Biyografisi konusu Neslihan Acar, (d. 1969), sinema ve dizi oyuncusu.
    4 Yaşındayken reklam filmlerinde çocuk yıldız olarak rol alan sanatçı, henüz 12 yaşındayken sinemada yerini alarak Bekçi Murtaza adlı filmle kamera karşısına geçerek oyuncu oldu. Neslihan Acar, 4 yıl aranın ardından 16 yaşında tekrar sinemaya dönerek birçok filmde rol aldı. Birkaç filmde başrol oynadı. Çasod üyesi olan Acar, Levent İnanır ile evlidir.



    [​IMG]



    Filmografisi



    • Sürgün Hayatlar - 2008
    • Davetsiz Misafir - 2005
    • Fırtına Hayatlar - 2004
    • Dudaktan Kalbe - 2004
    • Umutların Ötesi - 2003
    • Hayat Bilgisi - 2003
    • Dava / Doz - 2001
    • Hain Geceler - 1998
    • Acı Günler - 1997
    • Çıkmaz Yol - 1996
    • Kış Düşleri - 1993
    • Öldüren Miras - 1993
    • Bizim Mahalle - 1993
    • Mahallenin Muhtarları - 1992
    • İki Günlük Hürriyet - 1989
    • Yasak İlişki - 1988
    • Bebek Yüzlü - 1988
    • Kumar (2) - 1988
    • Babam ve Ben - 1988
    • Her şey Güzeldi - 1988
    • Küçük ****** - 1988
    • Canım Oğlum - 1988
    • Kıbrıs'ta Vuruşanlar - 1988
    • Allah Allah - 1987
    • Benim Olsaydın - 1987
    • Benim İçin Ağlama - 1987
    • Ne Fayda - 1987
    • Sızı - 1987
    • Kızımın Kanı - 1987
    • Düş Yakamdan Osman - 1987
    • Bekçi - 1986
    • Aşkın Kanunu Yoktur - 1986
    • Sevgi Çıkmazı - 1986
    • Acı Lokma - 1986
    • Biraz Neşe Biraz Keder - 1986
    • Dayak Cennetten Çıkma - 1986
    • Elmayı Kim Isırdı - 1986
    • Sultanoğlu - 1986
    • Mavi Mavi - 1985
    • Sevmek - 1985
    • Beyaz Ölüm - 1983

    Vikipedi, özgür ansiklopedi
     

Bu Sayfayı Paylaş