Nazlı Tosunoğlu Kimdir? - Nazlı Tosunoğlu Biyografisi Resimleri

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 24 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Nazlı Tosunoğlu Kimdir? - Nazlı Tosunoğlu Biyografisi Resimleri konusu
    Nazlı Tosunoğlu

    [​IMG]



    Nazlı Tosunoğlu
    Doğumu:
    1964
    Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

    Sanat yaşamına amatör tiyatro topluluklarında oynadığı küçük rollerle başlayan Nazlı Tosunoğlu, Tiyatrokare ve BKM gibi organizasyonlarda çalışarak çeşitli oyunlarda roler aldı. 1995 yılından itibaren kamera karşısına geçen sanatçı, çeşitli sinema ve dizi filmlerde oynadı. İkinci Bahar dizisindeki rolüyle yaptığı çıkışı, Yabancı Damat dizisinde sürdüren sanatçı, TRT'nin bir yapımında da yer aldı.

    Rol aldığı bazı oyunlar


    • Anne Frank'ın Hatıra Defteri
    • Hisseli Harikalar Kumpanyası
    Filmografi
    • Çakıl Taşları 2010
    • Arka Sokaklar 2009
    • Talih Kuşu 2008
    • Tatlı Bela Fadime - 2007
    • Aşk Oyunu - 2005
    • Zor Adam - 2004
    • Yabancı Damat - 2004
    • Hadi Uç Bakalım - 2003
    • İki Oda Bir Sinan - 2002
    • Kısa Devre - 2002
    • Derya & Deniz - 2002
    • Koltuk Sevdası - 2001
    • Hiçbiryerde - 2001
    • Duruşma - 1999
    • Dış Kapının Mandalları - 1998
    • İkinci Bahar - 1998
    • Komşu Komşu - 1997
    • Oğlum Adam Olacak - 1995
     

Bu Sayfayı Paylaş