Nazlı Gonca Vuslateri Kimdir - Nazlı Gonca Vuslateri Biyografisi, Resimleri

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 21 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    Nazlı Gonca Vuslateri Kimdir - Nazlı Gonca Vuslateri Biyografisi, Resimleri konusu Nazlı Gonca Vuslateri kimdir - Nazlı Gonca Vuslateri resimleri - Nazlı Gonca Vuslateri hakkında - Nazlı Gonca Vuslateri biyografisi


    1986 Bursa Osmangazi

    Filmografi :

    Canım Ailem 2009 Nurcan (TV Dizisi)

    Bornova Bornova 2009 Hande

    Kız Babası (TV Dizisi) 2006

    Aliye (TV Dizisi) 2004

    Eyvah Kızım Büyüdü (TV Dizisi) 2000

    Ruhsar (TV Dizisi) 1997

    Küçük Sırlar (TV Dizisi) 2010

    [​IMG]

    [​IMG]
     

Bu Sayfayı Paylaş