Mallika Sherawat Kimdir - Mallika Sherawat Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 5 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    Mallika Sherawat Kimdir - Mallika Sherawat Biyografisi konusu Mallika Sherawat Kimdir - Mallika Sherawat Resimleri - Mallika Sherawat Biyografisi - Mallika Sherawat Hakkında



    Mallika Sherawat
    Doğum adı Reema Lamba
    Doğum 24 Ekim 1981 (1981-10-24) (29 yaşında)
    Rohtak, Haryana, Hindistan
    [​IMG]
    Mallika Sherawat (Hintçe:मल्लिका शेरावत) asıl ismi:Reema Lambha (d. 24 Ekim 1981, Rohtak, Haryana, Hindistan), Hintli model ve aktris. Lakabı Bollywood'un Öpüşen Kraliçesi'dir.

    Filmografi

    2002 Jeena Sirf Merre Liye Sonia (Özel Görünüm) credited as Reema Lamba
    2003 Khwahish Lekha Khorzuvekar
    2004 Kis Kis Ki Kismat Meena Madhok
    2004 Murder Simran Saigal
    2005 Bachke Rehna Re Baba Padmini
    2005 The Myth Hintli Prenses Chinese film
    2006 Pyaar Ke Arka Efektler Trisha
    2006 Shaadi Se Pehle Sania
    2006 Darna Zaroori Hai
    2007 Guru Jhumpa - The Dancer Item number Mayya Mayya
    Özel Görünüm
    2007 Preeti Eke Bhoomi Melide Kannada Movie Item number
    2007 Aap Ka Suroor - The Real Love Story Ruby Özel Görünüm
    2007 Fauj Mein Mauj Sunehri Dhanda postponed
    2007 Welcome Ishika
    2008 Unveiled Oynayacağı Duyuruldu
    2008 Dasavathaaram Jasmine Tamil film
    2008 Ugly Aur Pagli Kuhu
    2008 Dhakrey's Bed(Proper use of butter) Koshal Production
    2008 Maan Gaye Mughal-e-Azam Anarkali
     

Bu Sayfayı Paylaş